×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-07-04
Aicina apmeklēt bezmaksas sporta nodarbības
Siguldas novada pašvaldības Sporta pārvalde sadarbībā ar SIA „Siguldas Sporta serviss” un biedrību „Siguldas Maratona klubs” organizē veselības veicināšanas un nostiprināšanas bezmaksas sporta nodarbības. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ikviens interesents aicināts apmeklēt bezmaksas aktivitātes:
  • ārpusstundu peldēšanu skolēniem – Siguldas Sporta centrā no 16.jūlija pirmdienās, otrdienās un ceturtdienās plkst.16.00 ar iepriekšēju pieteikšanos, zvanot uz tālruņa numuriem 25448860, 67973111;
  • skriešanu – 4. un 25.jūlijā, 15. un 29.augustā plkst.19.00, kā arī 6.oktobrī plkst.11.00 Svētku laukumā, savukārt 19.septembrī plkst.18.00 Fischer Slēpošanas centra teritorijā;
  • orientēšanos – 11.jūlijā un 22.augustā plkst.19.00 Svētku laukumā, 5.septembrī no plkst.17.30 Stīveros.
  • ciguna veselības vingrošanu ar fitnesa treneri Faniju Šitcu – 21.jūlijā, 18.augustā un 22.septembrī plkst.9.00 pilsētas stadionā (nelabvēlīgos laika apstākļos nodarbības notiks Sporta centrā). Dalībnieki aicināti līdzi ņemt savus sporta paklājiņus. 
  • nodarbību „Vesela mugura” ar TRX treneri Lindu Līci – 7.jūlijā, 4.augustā un 8.septembrī plkst.9.00. Ja laiks būs labs, nodarbības notiks pilsētas stadionā. Uz nodarbībām apmeklētājiem jābūt atbilstoši apģērbtiem vingrošanai ārā un līdzi jāņem savi sporta paklājiņi, vēsā vai lietainā laikā nodarbības notiks Sporta centrā ar nodrošinātu inventāru;
  • nodarbības cilvēkiem ar speciālām vajadzībām – 13.jūlijā, 17.augustā un 14.septembrī plkst.12.00 Siguldas Sporta centra spēka zālē ar iepriekšēju pieteikšanos, zvanot uz tālruņa numuru 26761072.

     
Visas nodarbības un sporta aktivitātes notiek sertificētu treneru vadībā. No oktobra tiks atsāktas arī bezmaksas sporta nodarbības Allažos, Jūdažos un Morē. Plašāka informācija par bezmaksas sporta nodarbībām pieejama zvanot pa tālruni 25448860.
 
Nodarbības tiek organizētas Siguldas novada pašvaldības īstenotā Eiropas Sociālā fonda projektā Nr. 9.2.4.2/16/I/018 “Esi vesels Siguldas novadā!”. 
 

© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi