×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 16. aprīlis
Šodien sveicam: Mintauts, Alfs, Bernadeta
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-07-11
Uzsākta Krišjāņa Barona ielas posma asfaltēšana

Krišjāņa Barona ielā Siguldā notiek ielas posma no lokveida kustības pie Līvkalna, Pils un Cēsu ielas līdz Ata Kronvalda ielai asfaltēšana, kā arī asfalta seguma atjaunošana veloceliņa joslai. Būvdarbus veic SIA „Monum”, kurš pirms tam šajā ielas posmā veica kanalizācijas tīklu izbūvi.

Noslēdzoties asfaltēšanas darbiem, tiks labiekārtota būvdarbu teritorija, atjaunojot stādījumus un zālāju. Krišjāņa Barona ielas satiksmes organizācijas shēmu aicinām aplūkot šeit.

Jau ziņots, ka sadzīves kanalizācijas tīklu būvdarbi turpinās Meldru ielā, savukārt Mālkalnu ielā kanalizācijas tīklu izbūve uzsākta no Atbrīvotāju ielas puses. Darbus ir plānots pabeigt augusta otrajā pusē. Satiksmes organizācijas shēmu skatīt šeit.

Būvuzņēmējs SIA „Monum” rakšanas darbus un kanalizācijas tīklu sakārtošanu uzsācis arī Strēlnieku ielas posmā no Kaijas ielas līdz Pulkveža Brieža ielai. Šajā posmā SIA „Saltavots” radīs iespēju vairākiem īpašumiem pieslēgties centralizētajai kanalizācijas sistēmai. Būvdarbi turpināsies līdz jūlija beigām, veicot ielas pārbūvi, tostarp kanalizācijas un lietusūdens sakārtošanas darbus, Kaijas ielā. Būvdarbu laikā tiks slēgta satiksme. Ar plānoto satiksmes organizēšanu aicinām iepazīties šeit. Noslēdzoties remontdarbiem Kaijas ielas segumu izklās ar bruģi un tiks atjaunots ielas apgaismojums.

Lai iedzīvotājiem un viesiem vieglāk apbraukt ielu slēgtos posmus, būvdarbu laikā ir uzstādītas ceļa zīmes un satiksmes organizācijas shēmas.

Sadzīves kanalizācijas tīklu paplašināšanas darbi, kurus veic SIA „Monum”, notiek projekta „Ūdenssaimniecības pakalpojumu attīstība Siguldas notekūdeņu aglomerācijā, V kārta”, Nr.5.3.1.0/16/I/001, laikā ar Eiropas Savienības Kohēzijas fonda līdzfinansējumu.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi