×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 18. aprīlis
Šodien sveicam: Laura, Jadviga
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-07-11
Notiks gleznošanas nometne bērniem un jauniešiem

No 6. līdz 10.augustam un no 13. līdz 17.augustam Siguldā notiks mākslas radošā nometne bērniem un jauniešiem „Uzglezno Siguldu un vidi ap to 2018”.

Nometne notiks studijā „Art Studio Peahen” Vālodzes ielā 2, Siguldā, un to vadīs māksliniece un studijas izveidotāja Patricija Brekte. Nometnes radošā cikla laikā bērniem būs iespēja iepazīt dažādus māksliniekus, veidot savas skices, zīmējumus, gleznas, apgūt prasmi uzstāties auditorijas priekšā, attīstīt radošo izjūtu, piedalīties radošajās darbnīcās Siguldā, doties nelielās vietējās ekskursijās ar mini autobusiņu, kā arī mācīties organizēt izstādi. Nometnes darba laiks plānots no plkst.9.20 līdz 16.20. Piecu dienu dalības maksa ar iekļautām nodarbībām, pusdienām un ekskursijām ir 200 eiro, savukārt vienas dienas dalības maksa ir 50 eiro. Piesakoties divatā, iespēja saņemt 10% atlaidi otrajam dalībniekam.

Lai piedalītos radošajā nometnē, aicinām aizpildīt pieteikuma anketu.

Plašāku informāciju iespējams iegūt, rakstot uz e-pasta adresi peahenstudio@gmail.com vai zvanot uz tālruņa numuru 29704088 Patricijai Brektei.

 

Studija „Art Studio Peahen” katru trešdienu no plkst.18.30 līdz 20.30 piedāvā iespēju apmeklēt gleznošanas nodarbības pieaugušajiem. Dalības maksa – 25 eiro par vienu apmeklējuma reizi. Studija piedāvā arī franču valodas nodarbības pieaugušajiem, par ko plašāk var uzzināt sociālajā tīklā facebook.com.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi