×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-07-12
Noslēdzies pludmales čempionāta 2.posms

11.jūlijā septiņas sieviešu grupas dalībnieces un 16 vīriešu grupas dalībnieki piedalījās pludmales volejbola „KS čempionāta” 2.posmā.

Sieviešu grupā dalībnieces aizvadīja spēles katra ar katru, lai noskaidrotu stiprāko un vājāko turnīra titula īpašnieci. Vīriešu grupu spēles bija ļoti sīvas, kurās spēlētāji cīnījās par katru punktu un epizodi, lai izkļūtu ārā no grupas kā vienam no diviem veiksmīgākajiem apakšgrupas spēlētājiem.

Pēc grupu spēlēm notika konkurss, kurā spraigā cīņā starp Dāvi Ronaldu Zvirbuli un Arvi Boženkovu uzvarēja Arvis. „KS čempionāta” 2.posmā dāmu grupā „King” titulu ieguva Arta Stelpe, savukārt pie „K-spārns” titula tika Liene Bērziņa.

Vīru grupā cīņā par „King” titulu iekļuva Latvijas volejbola izlases spēlētājs Edvarts Buivids, Aigars Jonass, Ivo Pakalns un Jānis Butevics. Par „KS čempionāta” 2.posma „King” titula īpašnieku kļuva Aigars Jonass. Savukārt spēlēs par „izdzīvošanu” iekļuva Dāvis Ronalds Zvirbulis, Māris Dārziņš, Martins Dāvis Vēvers, Māris Pētersons, bet par titula „K-spārns” īpašnieku kļuva Martins Dāvis Vēvers.

Sacensības tiek organizētas ar Siguldas novada pašvaldības atbalstu.

Uz tikšanos „KS čempionāta” 3.posmā un „Sigulda MIX” turnīrā 29.jūlijā!

Informāciju sagatavoja:
Gvido Gailītis


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi