×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-07-13
Vasaras aktivitātes projektā „Mūsu mazā bibliotēka”
Siguldas novada bibliotēkā projekta „Mūsu mazā bibliotēka” laikā no 19.jūnija līdz 10.jūlijam jau ir norisinājušās četras lasītveicināšanas nodarbības. Līdz šim projektā piedalījušies bērnudārza „Tornīši” 30 audzēkņi un aktīvākie bibliotēkas apmeklētāji.

Darbam ar bērniem pirmajā lasītveicināšanas nodarbībā tika izvēlēta M.Korenas un A.Dudekas grāmata „Uzvāri man pasaciņu!”, savukārt ar P.Vehteroviča un E.Džubakas grāmatu „Lūdzu, apskauj mani” bērni darbojās trijās nodarbībās.

Nodarbībās bija iespēja iepazīties ar valstīm, no kurām grāmatas ir nonākušas pie mums, to galvaspilsētām un galvenajām pieklājības frāzēm svešvalodā. Iepazīstoties ar ilustrācijām un grāmatu saturu, bērni tika mudināti izdomāt un uzzīmēt pasaciņas sastāvdaļas, kuras salikt skaistā, sarkanā katliņā, kā arī uzzīmēt, izkrāsot un izgriezt lāču ķepas, ar kurām apskaut vienam otru. Bērni arī vairāk uzzināja par lāču dzīvi, augiem un kukaiņiem dabā, kuru nosaukumos ir lāča vārds.

Plānots, ka nākamās nodarbības Siguldas novada bibliotēkā notiks septembra nogalē un oktobra sākumā, kad būs pieejamas arī darba burtnīcas.
 
Izdevniecības „Liels un mazs” lasītveicināšanas projekta „Mūsu mazā bibliotēka” mērķauditorija ir četrus līdz astoņus gadus veci bērni. Projekts ilgs līdz 2019.gada maijam, un tā mērķis ir veicināt bērnu interesi par literatūru un ilustrāciju, kā arī rosināt bērnus uz dažādām radošām aktivitātēm.
 
Informāciju sagatavoja:
Siguldas novada bibliotēkas
bibliogrāfe
Iveta Hamčanovska

© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi