×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-07-13
Siguldas Sporta centra Ūdens atrakciju parku un peldbaseinu atvērs 19.jūlijā

Siguldas Sporta centrs informē, ka sakarā ar SIA „Wesemann–Sigulda” maģistrālo siltumtīklu rekonstrukcijas darbiem, Ūdens atrakciju un atpūtas parka un peldbaseina atvēršana plānota 19.jūlijā – pēc tam, kad tiks veikta peldbaseinu sistēmu ūdens uzsildīšana līdz nepieciešamajai temperatūrai. Darbu atsāks arī Sporta centrā esošā kafejnīca „Eklers”.

SIA „Wesemann–Sigulda” informē, ka tiem nekustamajiem īpašumiem Leona Paegles, Jāņa Čakstes, Lāčplēša, Raiņa, Lakstīgalas, Ata Kronvalda, Skolas, Parka, Jēkaba Dubura, Oskara Kalpaka un Eduarda Veidenbauma ielā, kuriem bija pārtraukta siltumenerģijas un karstā ūdens piegāde, tā tiks atjaunota 14.jūlijā.

Jau ziņots, ka Siguldas Sporta centra tehniskā pārtraukuma laikā pilnībā nomainīts peldbaseinu un Ūdens atrakciju un atpūtas parka visās sistēmās esošais ūdens, kā arī Ūdens atrakciju un atpūtas parkā un peldbaseinu zonā veikta pirts lāvu atjaunošana, flīžu un stikla virsmu ģenerāltīrīšana, ģērbtuvju un dušu zonu ģenerāltīrīšana, peldbaseina inženiertehnisko sistēmu pārbaude un citi remontdarbi, kas ietilpa garantijas ietvaros un ko veica pilnsabiedrība „Monum M” par saviem līdzekļiem.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi