×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-07-16
Noskaidroti „Siguldas kausa” ieguvēji regbijā 7
Aizvadītajā nedēļas nogalē Siguldas Depo sporta laukumā notika jau sestā „Siguldas kausa” izcīņa regbijā 7. Turnīrs bija arī Regbija Attīstības asociācijas čempionāta trešais no pieciem posmiem. Septiņu komandu konkurencē spēcīgākie izrādījās regbija kluba „Fēnikss” regbisti no Valmieras.
 
Turnīra septiņas komandas bija sadalītas divās apakšgrupās. Mājinieki siguldieši bija vienā grupā ar Jūrmalas un Elejas regbistiem, savukārt otrajā grupā par uzvaru cīnījās „Fēnikss”, „Vikingi/Saldus Sparta”, „Miesnieki/Baldone” un Ķekavas novada sporta skola.
 
Spraigākās cīņas izvērtās mājinieku grupā, kur katra komanda izcīnīja pa vienai uzvarai un zaudējumam. Regbija klubs „Sigulda” pirmajā spēlē pirmajā puslaikā pret jūrmalniekiem nonāca iedzinējos – 0:28, otrajā spēles daļā zaudēto atgūt neizdevās un spēle noslēdzās ar rezultātu 19:35. Savukārt jūrmalnieki atzina „Eleja/Transact Pro” pārākumu ar rezultātu 24:7. Lai iekļūtu finālā, mājiniekiem Elejas regbisti bija jāuzvar ar vismaz 17 punktu pārsvaru. Lai arī spēles gaitā tika iekrāts pat 25 punktu pārsvars (25:0), tomēr līdz spēles beigām to neizdevās noturēt, līdz ar to uzvara ar rezultātu 25:14 un iegūta 3.vieta grupā. Vietu finālā nopelnīja Elejas regbisti, bet bronzas finālā – Jūrmalas Sporta skola.
 
Otrajā apakšgrupā uzvaras visās spēlēs izcīnīja „Fēnikss”, 2.vietā ierindojās Ķekavas novada sporta skola, bet trešie – „Miesnieki/Baldone”, kas kļuva par regbija kluba „Sigulda” pretiniekiem spēlē par 5.vietu. Tajā siguldieši izcīnīja pārliecinošu uzvaru – 52:0.
 
Spēlē par 3.vietu Jūrmalas Sporta skola ar 19:14 uzvarēja Ķekavas novada sporta skolu, bet finālā uzvarētāju noteikšanai bija nepieciešams papildlaiks līdz pirmajiem gūtajiem punktiem. Pateicoties Edija Vintera piezemējumam, par „Siguldas kausa” ieguvējiem kļuva „Fēnikss” regbisti (24:19).
 
Informāciju sagatavoja:
Raimonds Rudzāts

Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi