×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-07-16
19.jūlijā notiks „S!-Skrien 2018” sacensību trešais posms
19.jūlijā Fischer Slēpošanas centrā norisināsies „S!-Skrien 2018” 3.posms, kurā bērnu šķēršļu distancē būs gan jauni šķēršļu elementi, gan arī atsvaidzinošs mākslīgi radītais lietus elements. Pieteikties treniņsacensībām var Fischer Slēpošanas centra tīmekļa vietnē. 
 
Pieaugušo trase ir marķēta ar melnām bultām uz dzeltena fona un pieejama skriešanai. Savukārt bērnu šķēršļu trase būs uzstādīta dienu pirms sacensībām un no plkst.18.00 ikvienam būs iespēja izmēģināt jaunos šķēršļus.
 
Šīs sacensības dalībniekiem dod iespēju skriet, nūjot tik, cik dalībnieks vēlas un var, turklāt sev pieejamā laikā, jo visos posmos tiks nodrošināts atvērtais starts un ikviens dalībnieks var doties startā no plkst.18.00 līdz 19.30.
 
Dalības maksa pieaugušajiem, piesakoties tiešsaistē vienam posmam ir 3,30 eiro, dalības maksa sacensību dienā – 4,40 eiro. Skolēniem dalības maksa, piesakoties tiešsaistē, būs 2,20 eiro, bet dalības maksas sacensību dienā – 3,30 eiro. Savukārt bērniem (SV-6 grupās) dalības maksas, piesakoties tiešsaistē, būs bez maksas, bet sacensību dienā – 1 eiro. Papildu 10% atlaide tiek piešķirta, uzrādot Siguldas novada iedzīvotāja ID karti vai ievadot savu ID kartes numuru tiešsaistes reģistrācijas formā.
 
Sacensībās dalībniekiem distance būs jāveic noteiktā laika limitā. SV-6 grupām 10 minūtes mazais aplis, SV-8 grupām 15 minūtes mazais aplis, SV-10, SV-12, SV-14 grupām 30 minūtes lielais aplis, SV-16 grupām un vecākiem, kā arī nūjotājiem SV-Open grupā 60 minūtes lielais aplis. Atgādinām, ka dalībniekiem, kas piedalījās treniņsacensību 2.posmā, jāņem līdzi savs dalībnieku numurs no iepriekšējā posma.
 
Šovasar paredzēti vēl trīs treniņsacensību posmi, kas notiks 19.jūlijā, 2.augustā un 6.septembrī. Siguldas novada pirmskolas izglītības iestādes ir aicinātas piedalīties treniņsacensībās un krāt punktus, kā arī cīnīties par aktīvākās pirmsskolas izglītības iestādes statusu. Aktīvākā pirmsskolas izglītības iestāde saņems specbalvu no Siguldas Sporta centra – dāvanu karti 200 eiro vērtībā, ko varēs izmantot peldbaseinā, Ūdens atrakciju un atpūtas parkā vai saņemot citus SIA „Siguldas Sporta serviss” pakalpojumus.
 
Treniņsacensībās aicinātas piedalīties arī Siguldas novada sporta organizācijas un interešu grupas, jo aktīvākais iegūs īpaši specbalvu no Fischer Latvia – dāvanu karti inventāra iegādei 200 eiro vērtībā.
 
Informāciju sagatavoja:
SIA „Siguldas Sporta serviss”
sabiedrisko attiecību un mārketinga speciāliste
Aneta Galdiņa

 

„S!-Skrien 2018” 3.posma treniņsacensību laikā var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā „Pašvaldība” – „Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem „Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi