×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-07-20
Google automašīna viesosies Siguldā
Sākot no 25.jūlija Google Street View automašīna atkal ceļos pa Latviju, tostarp Siguldas novadu, lai atjauninātu datus Google Maps kartē. 
 
Šoreiz Street View automašīna īpašu uzmanību pievērsīs informācijas atjaunināšanai par starppilsētu ceļiem. Brauciens pa Latvijas ceļiem kopumā ilgs aptuveni divus mēnešus.
 
Pirms apkopoto attēlu publicēšanas tie tiek apstrādāti ar īpašu tehnoloģiju, aizklājot cilvēku sejas un automašīnu reģistrācijas numurus, lai tie nebūtu identificējami, tādējādi pasargājot personu privātumu. Street View piedāvā arī iespēju vēlāk izņemt attēlus, par kuriem saņemts paziņojums, ko iespējams izdarīt, izmantojot „ziņot par problēmu” funkciju jebkura attēla apakšējā labajā stūrī.
 
Google Maps iespēja Street View pašlaik ir pieejama vairāk nekā 85 valstīs visā pasaulē. Tā lietotājiem dod iespēju aplūkot dažādu ielu, kā arī kultūras un nacionālā mantojuma objektu attēlus 360 grādu griezumā. Šī iespēja ir pieejama arī programmā Google Earth un Google Maps mobilajā lietotnē.
 
Informāciju sagatavoja:
P.R.A.E. Sabiedriskās attiecības
Dagne Dāboliņa

© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi