×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 16. aprīlis
Šodien sveicam: Mintauts, Alfs, Bernadeta
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2009-02-27
Nedēļas nogalē notiks kalnu slēpošanas un snovborda sacensības „Siguldas kauss”

Šajā nedēļas nogalē - 28.februārī un 1.martā Siguldā, Pilsētas trasē notiks kalnu slēpošanas un snovborda sacensības „Siguldas kauss 2009”. Sacensības, kas ik gadus pulcē vairāk nekā 300 dalībniekus, šogad notiks jau 30.reizi. 

Iepriekšējā pieteikšanās sacensībām ir noslēgusies, taču tie slēpošanas un snovborda entuziasti, kas nepaguva to izdarīt, var pieteikties sacensību dienā no plkst. 8.00 līdz plkst. 9.00, dalības maksa septiņi lati.

Kalnu slēpošanas un snovborda sacensības sastāv no vairākām disciplīnām: 28.februārī notiks skatītājiem interesantais nakts slaloms – karnevāls, bet 1.martā priekšsacīkstēs dalībnieki sacentīsies milzu slalomā, bet finālbraucienā izpildīs paralēlo slalomu.

Sacensību uzvarētāji gan sieviešu, gan vīriešu konkurencē iegūs kausus un naudas balvas. Nakts slaloma - karnevāla uzvarētājam galveno balvu dāvās viesnīca „Ezeri”, savukārt, SIA „Gandrs” nodrošinās balvas pirmo vietu ieguvējiem visās vecuma grupās.

Sacensības organizē Siguldas novada dome, Rīgas rajona Sporta iniciatīvu centrs, Olimpiskais centrs „Sigulda” sadarbībā ar sporta klubu „Reflex” un sporta biedrības „A2” snovborda skolu.

Sacensību nolikums pieejams šeit.

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi