×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-07-24
VAS „Latvijas Valsts ceļi” uzsākusi valsts autoceļu sakārtošanu posmā Sigulda–Vildoga un Jūdaži–Kārtūži

Šonedēļ uzsākti darbi divos Siguldas novada iedzīvotājiem nozīmīgos ceļa posmos – uz valsts autoceļa V83 Sigulda–Vildoga–Līgatne un V85 Jūdaži–Nītaure. Siguldas novada pašvaldība vairākkārt aicinājusi VAS „Latvijas Valsts ceļi” sakārtot šos valstij piederošo autoceļu posmus, lai veicinātu iedzīvotāju drošu un ērtu pārvietošanos novada teritorijā, kā arī sniegtu atbalstu novada uzņēmējiem.

VAS „Latvijas Valsts ceļi” informē, ka valsts vietējā ceļa V85 Jūdaži–Nītaure grants ceļa posmam no Jūdažiem līdz Kārtūžiem aptuveni sešu kilometru garumā tiks atjaunots grants segums un veikta dubultās virsmas apstrāde. Pēc remontdarbiem grants seguma ceļš iegūs asfaltam līdzīgu segumu, kas nodrošinās komfortablākus braukšanas apstākļus, novēršot arī ceļa putēšanu.

Plānots, ka dubultās virsmas apstrādes darbi ilgs līdz rudenim. Šobrīd ceļa posmā ir noteikti ātruma ierobežojumi 50 un 70 km/h un būvdarbu laikā izveidots viens luksofora posms – plānotais būvdarbu šķērsošanas laiks ir aptuveni 15 minūtes.

Augusta sākumā ceļa posmā esošajai Sudas upei tiks nomainīta caurteka un šo būvdarbu laikā satiksme tiks organizēta pa pagaidu apbraucamo ceļu ar luksoforu.

Būvdarbus pēc iepirkuma procedūras noslēguma veic SIA „Binders” un plānotās izmaksas ir 1,075 miljoni eiro.

Papildus tam VAS „Latvijas Valsts ceļi” atzīmē, ka ceļa posmā no Kārtūžiem līdz autoceļam P32 Augšlīgatne–Skrīveri remontdarbu veikšana tuvākajā laikā netiek plānota. Savukārt VAS „Latvijas autoceļu uzturētājs” uz autoceļa V85 posmā no 7,4. līdz 11,1. kilometram veic grants seguma uzturēšanas darbus, sakārtojot ūdens novadīšanas sistēmu.

Būvdarbi notiek arī ceļa posmā V83 Sigulda–Vildoga–Līgatne, informē VAS „Latvijas autoceļu uzturētājs”. Autoceļam no Ķiparu ciemata virzienā uz Līgatni aptuveni kilometru garā posmā tiks veikta asfalta frēzēšana, izlīdzinot ceļa profilu, ieklāts dolomītu šķembu maisījums, ceļa nomaļu sakārtošana, kā arī ieklāta divkārtu virsma.

Darbus plānots paveikt līdz augusta beigām. Remontdarbu laikā transportlīdzekļu satiksme šajā ceļa posmā ir slēgta līdz 3.augustam, bet pēc tam līdz augusta beigām transporta līdzekļu satiksme tiks atļauta, netraucējot remontdarbiem konkrētos posmos. Ar remontdarbu apvedceļu aicinām iepazīties šeit.

Atgādinām, ka līdztekus šiem ceļu remontdarbiem, arī Siguldas novada pašvaldība uzsākusi vairāku ielu remontdarbus. Šonedēļ noslēgsies asfaltbetona seguma atjaunošanas darbi Siguldā, Pulkveža Brieža ielas posmā no apļveida krustojuma pie Siguldas 1.pamatskolas līdz autoceļam A2 un Birztalu ielā Allažos, darbi turpināsies Lāčplēšu ielas posmā no Jāņa Čakstes līdz Cēsu ielai. Drīzumā tiks uzsākta arī Miera ielas pārbūve. Šonedēļ noslēgsies iepirkuma procedūra dubultās virsmas apstrādei C24 autoceļam posmā no valsts reģionālā autoceļa Inciems–Sigulda–Ķegums (P8) līdz Pelītēm (Kreiļu ceļš) Siguldas pagastā. Plašāka informācija pieejama šeit.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi