×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Trešdiena, 24. aprīlis
Šodien sveicam: Visvaldis, Nameda, Ritvaldis
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-07-25
Noslēdzies skriešanas seriāla „Sigulda Up Cup” 3.posms

22.jūlijā notika skriešanas seriāla „Sigulda Up Cup” 3.posms – sprinta skrējiens „Ātrākais ziņnesis” Turaidas pils galvenajā tornī. Šogad ātrākā ziņneša titulu ieguva Ainārs Rukkalns, savukārt sieviešu vidū – Krista Hartmane. Joprojām saglabājies 2010.gadā uzstādītais rekords, kura autors Ainārs Rukkalns tornī uzskrēja 31 sekundē.

Dalībniekiem startējot dažādās vecuma grupās, šogad ātrākā ziņneša titulu ieguva Ainārs Rukkalns, uzskrienot tornī 34 sekundēs, tādējādi par trim sekundēm atpaliekot no sava pirmā gada rekorda. Turpretī sieviešu vidū ātrāko laiku uzrādīja Krista Hartmane, uzskrienot tornī 45 sekundēs. Kristai šī bija īpaša uzvara, jo viņa sacensībās piedalījās pirmo reizi.

Startējot noteiktās vecuma grupās, pirmās vietas sieviešu vidū izcīnīja – S-10 grupā Eva Ozola ar rezultātu 1:07, S-12 grupā Katrīna Lote Gaile ar rezultātu 1:17, S-14 grupā Jete Laiva ar rezultātu 1:06, S-16 grupā Elza Lešinska ar rezultātu 0:53, S-20 grupā Krista Hartmane ar rezultātu 0:45, S-30 grupā Kristīne Karamiševa ar rezultātu 1:02, S-60 grupā Anita Zālīte ar rezultātu 1:14.

Vīriešu vidū pirmās vietas ieguva – V-10 grupā Alberts Emīls Gailis ar rezultātu 1:26, V-12 grupā Nikita Marozovs ar rezultātu 0:56, V-14 grupā Renārs Jumiķis ar rezultātu 0:39, V-16 grupā Emīls Kravalis ar rezultātu 0:41, V-18 grupā Oto Laiva ar rezultātu 0:35, V-20 grupā Niks Ermansons ar rezultātu 0:37, V-30 grupā Ainārs Rukkalns ar rezultātu 0:34, V-40 grupā Eduards Pāķis ar rezultātu 0:41, V-50 grupā Vilnis Grams ar rezultātu 0:46.

„Sigulda Up Cup” 4.posms – Skrējiens bobsleja un kamaniņu trasē „Sigulda" – notiks 25.augustā. Pieteikšanās pasākumam sāksies no 15.augusta. Papildu informācija pieejama šeit.

Pasākumu organizē biedrība „Siguldas Maratona klubs” sadarbībā ar Siguldas novada pašvaldību.

Youtube

 


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi