×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-07-30
Novadniekiem godalgotas vietas triāla sacensībās

28. un 29.jūlijā ļoti mainīgos un karstos laikapstākļos Silavotiņu mototrasē, Saldū, tika aizvadīts Latvijas čempionāta 3. un 4.posms triālā, kur startēja desmit „Siguldas Minimoto” jaunie sportisti, kāpjot uz pjedestāla visās trijās – „Mini 3+”, „Mini 5+” un „Mini 8+” – vecuma klasēs.

Sestdien „Mini 3+” klasē uzvaru izcīnīja siguldietis Dāvis Grāvītis, bet 2.vietā ierindojās viņa komandas biedre Karlīna Kuļikova, savukārt 3.vietu ieguva Markuss Logins. „Mini 5+” klasē 3.vietu ieguva Alberts Beinerts, bet 4.vietā ierindojās Raimonds Gabriels Marhelis. 5. un 6.vietu ieguva Adele Kurpniece un Kristaps Marhelis. „Mini 8+” klasē 2.vietu izcīnīja Lote Kurpniece, bet ceturtais – Dāvids Beinerts.

Savukārt svētdien „Mini 3+” uzvaru izcīnīja Markuss Logins, aiz sevis atstājot Dāvi Grāvīti 2.vietā un Karlīnu Kuļikovu 3.vietā. „Mini 5+” klasē 3.vietu ieguva Raimonds Gabriels Marhelis, bet 4.vietā ierindojās Adele Kurpniece, aiz sevis atstājot Albertu Beinertu 5.vietā un Kristapu Marheli 6.vietā. „Mini 8+” klasē Lote Kurpniece svinēja pārliecinošu uzvaru, izcīnot 1.vietu un startējot bez soda punktiem, savukārt Dāvids Beinerts ierindojās 4.vietā.

Pieaugušo konkurencē „D” klasē siguldietis Gustavs Kundziņš abās dienās izcīnīja 7.vietu.

Triāls ir motosporta disciplīna, kura ietver braukšanu ar speciāli aprīkotu motociklu pa trasi ar ļoti sarežģītu reljefu. Mērķis – pārvarēt trasi pēc iespējas mazākā laikā un ar iespējami mazāku ķermeņa saskari ar zemi, saņemot pēc iespējas mazāk soda punktus. Sacensības triālā notiek dažādām meistarības un vecuma klasēm.

Informāciju sagatavoja:
„L.R.K.” pārstāvis
Kaspars Kuļikovs
kaspars@lamsf.lv, 29874628


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi