×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 18. aprīlis
Šodien sveicam: Laura, Jadviga
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-08-06
Notiks grantu programmas (ie)dvesma seminārs „Sāc būvēt savu biznesu ar (ie)dvesmu!”

Ceturtdien, 16.augustā, plkst.16.00 Siguldas Biznesa inkubatorā Pils ielā 16, notiks grantu programmas (ie)dvesma informatīvais seminārs „Sāc būvēt savu biznesu ar (ie)dvesmu!”. Dalība seminārā ir bez maksas.

Jau ziņots, ka no 3.septembra līdz 3.oktobrim Siguldas novadā strādājošie jaunuzņēmumi vai vēl neīstenotu biznesa ideju autori, varēs piedalīties SEB bankas grantu programmā (ie)dvesma. Lai palīdzētu novadniekiem sagatavoties dalībai grantu programmā, notiks bezmaksas seminārs.

 

Semināra programma

  • plkst.16.00–16.30 „Kā tikt līdz nākamajam punktam attīstībā un finansējums jaunam uzņēmumam”, „Latvijas Attīstības finanšu institūcijas Altum” centra reģiona vadītāja Diāna Karacejeva;
  • plkst.16.30–16.50 „Grantu programmas (ie)dvesma nosacījumi”, Siguldas Uzņēmējdarbības atbalsta punkta vadītāja Ina Stupele;
  • plkst.16.50–17.15 „Uzņēmuma finanšu plānošana”, „SEB bankas” Mazo un vidējo uzņēmumu segmenta vadītājs Ģirts Priede;
  • plkst.17.15–17.40 „Mārketinga stratēģija jaunam uzņēmumam”, „SEB bankas” digitālā mārketinga vadītājs Elmārs Āboliņš.

Semināra dalībniekiem būs iespēja uzdot jautājumus konkursa organizatoriem un saņemt individuālas konsultācijas. Lai piedalītos seminārā, aicinām reģistrēties līdz 14.augustam, aizpildot pieteikumu vai zvanot uz tālruņa numuru 29414798.

Grantu programmai (ie)dvesma var pieteikties uzņēmumi, kuri dibināti pirms ne vairāk kā trim gadiem, vai arī Siguldas novadā deklarētie biznesa ideju autori. Maksimālā naudas summa vienam grantam ir 10 000 eiro. Granta līdzekļus varēs izmantot saimnieciskiem mērķiem esošā biznesa attīstīšanai vai arī jauna uzņēmuma izveidei, lai uzsāktu savu uzņēmējdarbību. Papildu informācija par programmu pieejama šeit.

 

 

Semināra laikā var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā „Pašvaldība” – „Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem „Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi