×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-08-06
Regbija klubs „Sigulda” turnīrā iegūst sudraba medaļas
Regbija klubs „Sigulda” aizvadīja nozīmīgas spēles un kausa izcīņas turnīrā ieguva sudraba godalgas.
 
Sestdien, 4.augustā, ikgadējā „Rūjienas kausa izcīņa regbijā 7”, kas vienlaicīgi bija arī Regbija Attīstības asociācijas (RAA) čempionāta 4.posms regbija klubs „Sigulda” turnīrā izcīnīja sudraba godalgas, paliekot viena rezultatīva uzbrukuma attālumā no zelta, ko ieguva „Eleja/Transact Pro” regbisti. Sezonas kopvērtējumā siguldieši nostiprinājuši savas pozīcijas 3.vietā. 
 
Savukārt svētdien, 5.augustā, Latvijas čempionāta laikā Siguldas Depo sporta laukumā viesojās „Miesnieku” komanda „STATS Serviss/Ķekava”. Klasisko regbiju siguldieši spēlēja regbija kluba „Fēnikss” sastāvā, kurā spēkus startiem Latvijas un Baltijas čempionātos ir apvienojuši trīs klubi, arī „Jelgavas LLU”. 
 
Spēles sākumā mājiniekiem izdevās izvirzīties vadībā ar 3:0, taču pēc tam iniciatīvu pārņēma viesi. Pirmais puslaiks aizritēja līdzvērtīgā cīņā, abām komandām aktīvi uzbrūkot un gūstot piezemējumus. Pēc pirmajām 40 minūtēm vadībā bija „Miesnieku” komanda „STATS Serviss/Ķekava” ar rezultātu 11:15. Otrajā puslaikā „STATS Serviss/Ķekava” turpināja demonstrēt savu pārākumu spēlē izcīnot uzvaru ar rezultātu 16:42.
 
Regbija klubam „Sigulda” nākamais svarīgais notikums gaidāms 13.augustā, kad ar treniņu Siguldā viesosies viens no Latvijas labākajiem regbistiem Ruslans Kotļevs.
 
Informāciju sagatavoja:
Regbija klubs „Sigulda”

Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi