×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-08-08
Septembrī sāksies pieteikšanās Siguldas Biznesa inkubatora atbalsta saņemšanai

No 3. līdz 19.septembrim fiziskas personas un uzņēmumi ar biznesa ideju, kā arī komersanti ar skaidru biznesa modeli, kas nav vecāki par trim gadiem, var iesniegt pieteikumus inkubatora atbalstam. Pieteikuma kārtība un iestāšanās veidlapa gan pirmsinkubācijas, gan inkubācijas programmām atrodama šeit.

Augusta beigās LIAA Siguldas Biznesa inkubatorā Pils ielā 16, Siguldā, tiks organizētas informatīvas stundas, lai iepazītos ar inkubatora pakalpojumiem un pieteikšanās kārtību, kā arī notiks koprades jeb co-working diena:

  • 21.augustā plkst.9.00 informācijas stunda;
  • 22.augustā plkst.8.30–17.00 koprades diena;
  • 28.augustā plkst.16.00 informācijas stunda.

Pieejamas arī individuālas konsultācijas par iestāšanās procedūru, iepriekš piesakoties un rakstot uz e-pasta adresi sigulda@liaa.gov.lv vai zvanot uz tālruņa numuru 62400903.

Pirmsinkubācijā var pieteikties fiziskas personas vai uzņēmumi, kas vēlas pētīt un testēt savu biznesa ideju. Sešu mēnešu ilgā posmā klients meklē atbilstošāko biznesa darbības modeli, piedalās apmācībās, pēta tirgu, izstrādā biznesa plānu un saņem individuālas konsultācijas. Gan pirmsinkubācijas, gan inkubācijas klienti var izmantot iespēju strādāt koprades birojā.

Inkubācijas atbalsta laikā inkubatora dalībniekiem ir iespēja saņemt ne tikai konsultācijas un apmācības, bet arī 50% līdzfinansējumu biznesa attīstībai nepieciešamo pakalpojumu iegādei, piemēram, grāmatvedībai, telpu nomai, dizainam, mārketingam, tehnoloģiskajām konsultācijām un prototipu izstrādēm, sertificēšanai, laboratoriju izmaksām un citiem izdevumiem. Šo pakalpojumu iegādi nodrošina Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA).

Inkubācijas programmā gadu vecam uzņēmumam ir iespēja pretendēt arī uz grantu (ar 50% līdzfinansējumu) līdz 10 000 eiro pakalpojumu iegādei. Kā arī pieejami granti (līdz 5 000 eiro) aprīkojuma iegādei no otrā inkubācijas gada. Šos pakalpojumus sākotnēji 100% apmērā apmaksā uzņēmējs. Programma pieejama uzņēmumiem, kas nav reģistrēti ilgāk par trim gadiem, un tā ilgst līdz četriem gadiem, kamēr uzņēmums ir sasniedzis inkubācijas mērķus.

Informāciju sagatavoja:
Signe Millere,
Siguldas Biznesa inkubatora
projektu vadītāja

 

Novada publiskajās aktivitātēs var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā „Pašvaldība” – „Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem „Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi