×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Trešdiena, 24. aprīlis
Šodien sveicam: Visvaldis, Nameda, Ritvaldis
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-08-13
Novadnieku panākumi bērnu triāla sacensībās

11.augustā Krimuldas novadā notika bērnu triāla sacensību „Minikauss” 1.posms, kurā piedalījās un panākumus DipDap klasē, Mini 3+, Mini 5+ un Mini 8+ vecuma grupās guva arī dalībnieki no Siguldas novada.

Mini 3+ klasē savu pirmo uzvaru svinēja novadniece Karlīna Kuļikova. Savukārt 2. un 3.vietu izcīnīja novadnieki Markuss Logins un Kristens Eigenfelds, debitants bērnu triāla sacensībās, piektais – Mārtiņš Dubavs.

Mini 5+ klasē 1.vietu izcīnīja novadnieks Alberts Beinerts, aiz sevis atstājot Piu Aneti Rebani, bet 3.vietā – Raimondu Gabrielu Marheli. Savukārt 4. un 5.vietā ierindojās kluba „LRK Sigulda” braucēji Kristaps Marhelis un Adele Kurpniece.

Mini 8+ klasē 1.vietu ieguva Igaunijas jaunais sportists Egerts Kimmels, sīvā cīņā aiz sevis atstājot talantīgo siguldieti Loti Kurpnieci. 3.vietu ieguva igaunis Markkus Vallsalu, savukārt sestais –siguldietis Dāvids Beinerts.

DipDap klasē kopumā startēja seši dalībnieki. 1.vietu savā starpā dalīja Emīlija Marhele un Mārtiņš Dubavs (kurš startēja arī Mini 3+ klasē ar elektromotociklu), savukārt 3.vieta – Kristam Kramiņam.

Kopumā pirmajās bērnu triāla sacensībās piedalījās 27 dalībnieki no Rīgas apkārtnes un Igaunijas. Sacensību rezultāti aplūkojami Siguldas Minimoto tīmekļa vietnē.

„Minikausa” sacensību seriāla 2.posms norisināsies Siguldā, 6.oktobrī, Peltēs, Zinātnes ielā 11, bērnu moto trasē, kur ikdienā trenējas Siguldas Minimoto dalībnieki. Dalība sacensībās – bez maksas.

„Minikauss” ir elektro-moto sacensību seriāls bērniem triālā no 3 līdz 12 gadu vecumam. Sacensību seriāla rīkošanas mērķis ir popularizēt motosportu kā iedzīvotājiem pieejamu un videi draudzīgu sporta veidu, kā arī attīstīt bērnu elektro-moto kustību Latvijā.

Informāciju sagatavoja:
„LRK” pārstāvis
Kaspars Kuļikovs


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi