×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-08-17
Siguldas Sporta skola un Mākslu skola uzņems jaunus audzēkņus
No 20.augusta līdz 20.septembrim Siguldas Sporta skolā, bet no 27.augusta Mākslu skolā „Baltais Flīģelis” notiks jaunu audzēkņu uzņemšana profesionālās ievirzes izglītības programmās.
 
Siguldas Sporta skola piedāvā mērķtiecīgus treniņus sertificētu treneru vadībā 14 akreditētās sporta programmās astoņos sporta veidos – badmintonā, basketbolā, dambretē, distanču slēpošanā, kalnu slēpošanā, orientēšanās sportā, peldēšanā un vieglatlētikā. Nodarbības notiek Siguldas Sporta centrā, Siguldas Sporta skolā, Fischer Slēpošanas centrā, Siguldas pilsētas slēpošanas trasē, Allažu Sporta centrā, kā arī Siguldas 1.pamatskolas sporta kompleksā. Sākot no 20.augusta, tiks pieņemti arī iesniegumi mācībām Siguldas Sporta skolas interešu izglītības programmās – peldēšana un vispārīgā fiziskā sagatavotība. Informatīvā diena – tikšanās ar treneriem, konsultācijas par piemērotību izvēlētajam sporta veidam, kā arī konsultācijas ar fizioterapeitu notiks 31.augustā no plkst.17.00 līdz 19.00 Siguldas Sporta skolā Gāles ielā 29. Papildu informāciju par iestāšanos Siguldas Sporta skolā var iegūt, zvanot uz tālruņa numuru 22022898 vai rakstot uz e-pasta adresi sportaskola@sigulda.lv
 
Savukārt Mākslu skola „Baltais Flīģelis” 2018./2019.mācību gadā aicina uz papilduzņemšanu audzēkņus, kas vēlas apgūt mūziku kādā no pieejamām izglītības programmām. Papilduzņemšana un iestājpārbaudījums 27.augustā plkst.14.00 notiks šādās profesionālās ievirzes izglītības programmās mūzikā:
  • stīgu instrumentu spēle (čells), mācību ilgums – 8 gadi;
  • pūšamo instrumentu spēle (saksofons, trompete, eifonijs, trombons, mežrags, tuba), mācību ilgums – 6 gadi;
  • akordeona spēle, mācību ilgums – 6 gadi;
  • mūsdienu ritma mūzika (vokālās mūzika, basģitāra, klavieres), mācību ilgums – 6 gadi.
Sākot no 27.augusta, bez iestājpārbaudījumiem notiks uzņemšana interešu izglītības programmās „Mini studija” vizuāli plastiskajā mākslā un mūzikā bērniem no 4 līdz 7 gadu vecumam. Savukārt „Teātra studijā” bērniem no 10 gadu vecuma un „Mūzikas studijā” jeb sagatavošanas klasē mūzikā no sešu gadu vecuma. Mākslu skolā pieejamas arī mūzikas instrumentu spēles un dziedāšanas nodarbības bērniem no četru gadu vecuma, jauniešiem un arī pieaugušajiem. Papildu informācija pieejama Mākslu skolas „Baltais Flīģelis” tīmekļa vietnē www.baltaisfligelis.lv, vai zvanot uz tālruņa numuru 67974787.
 
Atgādinām, ka izvērtējot kopš 2012.gada pieaugušās izmaksas Siguldas Sporta skolas un Mākslu skolas „Baltais Flīģelis” audzēkņu izglītošanai, Siguldas novadā deklarēto audzēkņu vecākiem līdzfinansējums 2018./2019.mācību gadā Mākslu skolā būs 20 eiro, bet Siguldas Sporta skolā – 15 eiro, izņemot dambretes apguves programmu, kurā saglabāsies 10 eiro mācību maksa mēnesī. Tāpat kā līdz šim atvieglojumus varēs saņemt daudzbērnu ģimenes, maznodrošinātās un trūcīgās, kā arī, ja vienā ģimenē ir divi bērni, kas apgūst profesionālās ievirzes izglītību – plašāka informācija pieejama šeit

© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi