×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-08-23
Latvijas Riteņbraucēju Vienības braucienā noteiks kuplākos uzņēmumu kolektīvus

2.septembrī Siguldā norisināsies vērienīgais riteņbraukšanas notikums – 28.Latvijas Riteņbraucēju Vienības brauciens. Šajā gadā velobrauciena rīkotāji pasniegs īpašas balvas kuplākajam lielajam un kuplākajam mazajam uzņēmumam.

Vienības brauciena rīkotāji apbalvos gan ātrākos riteņbraucējus, gan piešķirs balvas virknē citu nomināciju. Īpašie kausi tiks piešķirti kuplāk pārstāvētajiem uzņēmumiem divās nominācijās – kuplākais lielais (virs 50 dalībniekiem) un kuplākais mazais (līdz 50 dalībniekiem) uzņēmums. Tāpat tiks sveikts kuplāk pārstāvētais pašvaldības kolektīvs, vecākais dalībnieks un dalībniece un kuplāk pārstāvētā ģimene.

Savukārt Retro velo distancē dalībniekiem tiks piešķirtas balvas šādās nominācijās – stilīgāk ģērbtais dalībnieks, stilīgāk ģērbtā dalībniece un stilīgākā ģimene. Vienības brauciena laikā paredzēti arī virkne citu pārsteigumu. Ikvienu dalībnieku pēc finiša sagaidīs īpašā jubilejas svētku medaļa.

Šis gads būs nozīmīgs, jo uz Vienības braucienu ieradīsies Plankērtu ģimene no Beļģijas, kuras pārstāvis Villijs Plankērts 1966.gadā izcīnīja prestižā Tour de France velobrauciena labākā sprintera zaļo krekliņu, tajā gadā uzvarot arī divos „lielās tūres” etapos. Dalībnieku vidū no Beļģijas būs arī prestižā vienas dienas velobrauciena Parīze–Rubē 1989.gada uzvarētājs Žans Marī Vampers.

Atgādinām, ka ikviens aktīvās atpūtas cienītājs ir aicināts izvēlēties sev piemērotāko distanci starp „Latvijas dzelzceļa” (LDz) Tautas braucienu (37 kilometri), Retro velo (22 vai 33 kilometri), kalnu divriteņu braucienā pa apvidus ceļiem (39 kilometri) un Sporta šosejas braucienu (102 kilometri).

Dalībnieku reģistrācija turpinās mājaslapā www.velo.lv līdz 28.augustam. Dalības maksa reģistrācijai līdz 26.augustam ir no 15 līdz 30 eiro. No 27.augusta dalības maksa tiks paaugstināta. 28.Latvijas riteņbraucēju Vienības velobrauciena nolikums pieejams šeit.

28.Latvijas riteņbraucēju Vienības velobrauciena programma:
9.00 – 13.30 Reģistrācija, numuru izsniegšana (Svētku laukums, Leona Paegles iela)

Distanču starta laiki (Cēsu/Gaujas ielas krustojums)
11.00 Sporta šosejas brauciens
13.30 „Latvijas dzelzceļa” (LDz) Tautas brauciens
14.00 – 14.30 Retro velo brauciens

Distanču starta laiki (Turaidas iela)
12.30 Kalnu divriteņu brauciens

Distanču finiša laiki (Cēsu iela)
13.15 Sporta šosejas brauciens
13.40 Kalnu divriteņu brauciens
14.25 „Latvijas dzelzceļa” (LDz) Tautas brauciens
15.30 Retro velo brauciens

Apbalvošana (Svētku laukums)
15.00 Sporta šosejas braucienam
15.30 Kalnu divriteņu braucienam
16.00 „Latvijas dzelzceļa” (LDz) Tautas braucienam
16.30 Specbalvu pasniegšana
16.45 Retro velo specbalvu pasniegšana

Informāciju sagatavoja:
Igo Japiņa sporta aģentūras sabiedrisko attiecību speciālists
Toms Markss

Pasākuma laikā var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā „Pašvaldība” – „Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem „Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi