×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 23. aprīlis
Šodien sveicam: Jurģis, Juris, Georgs
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-08-23
Turpinās ielu remontdarbi; uzsākta Miera ielas pārbūve

Šonedēļ uzsākta Miera ielas pārbūve, kuras laikā tiks atjaunots asfalta segums, izbūvēts ielas apgaismojums, gājēju ietve un automašīnu novietošanas kabatas. Darbus iepirkumu procedūras rezultātā veic SIA „GP Holdings”, un Siguldas novada pašvaldība ielas pārbūvē investēs turpat 700 tūkstošus eiro.

Ielas pārbūvi labvēlīgu laikapstākļu gadījumā plānots noslēgt līdz gada beigām, sakārtojot inženiertehniskās komunikācijas, tostarp lietusūdens kanalizācijas novadi, kā arī izbūvējot ielas apgaismojumu un gājēju ietvi ielas pusē, kurā atrodas Valsts policijas ēka.

Būvdarbi uzsākti arī autoceļam C24 posmā no valsts reģionālā autoceļa Inciems–Sigulda–Ķegums (P8) līdz Pelītēm Siguldas pagastā – šim ceļam šogad tiks izbūvētas inženiertehniskās komunikācijas un ceļa klātne, lai nākamā gada pavasarī veiktu dubultās virsmas apstrādi, tādējādi iegūstot asfaltam līdzīgu segumu.

Jau ziņots, ka Siguldas novada pašvaldība jau vairākus gadus ielu un ceļu infrastruktūras sakārtošanā iegulda aptuveni piecus miljonus eiro, prioritārā secībā atjaunojot vai izbūvējot tos ielu un ceļu posmus, kuros ir sakārtotas inženiertehniskās komunikācijas, privātmājas ir pieslēgtas sadzīves kanalizācijas un ūdensapgādes tīkliem, kā arī izvērtēta satiksmes intensitāte un ielas virskārtas seguma stāvoklis. Šogad pēc kanalizācijas tīklu izbūves ir sakārtots Krišjāņa Barona ielas posms no apļveida krustojuma pie Līvkalna, Pils un Cēsu ielas līdz Skolas ielai. Noslēgusies arī Birztalu ielas Allažos, Pulkveža Brieža ielas posma no autoceļa A2 līdz apļveida krustojumam pie Siguldas 1.pamatskolas, kā arī Lāčplēša ielas posma no Jāņa Čakstes ielas līdz Cēsu ielai seguma atjaunošana.

Daudzviet pilsētā atjaunots ielu horizontālais apzīmējums. Pašvaldība veikusi arī grantēto ceļu sakārtošanu, veicot grants seguma atjaunošanu un apauguma noņemšanu vairākiem ceļiem Allažu pagastā: Pullēni–Strazdiņi, Vecumnieki–Bisenieki, Vecumnieki–Pullēni, Baznīca–Kapliča, Pansionāts–Alkšņi, Kalni–Pādes.

Nākamajā nedēļā noslēgsies iepirkuma procedūra Leona Paegles ielas virskārtas atjaunošanai posmā no Lāčplēša ielas gar Svētku laukumu līdz Lāčplēša ielas krustojumam ar Cēsu ielu. Labvēlīgu laikapstākļu gadījumā šos darbus plānots paveikt šoruden.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi