×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-08-30
Aicina uz bērnu vokālo ansambļu muzikālo uzvedumu „Vilkam tāda dvēselīt`”
Svētdien, 16.septembrī, jaunatklātajā Siguldas novada Kultūras centrā plkst.14.00 notiks bērnu vokālo ansambļu muzikālais uzvedums „Vilkam tāda dvēselīt`” – divu talantīgu Latvijas mūziķu, komponistu, Andra un Reiņa Sējānu radīts oriģināldarbs, kas tika augstu novērtēts XXVI Vispārējo latviešu Dziesmu un XVI Deju svētku laikā.
 
Uzvedumā bērnu vokālie ansambļi no visas Latvijas izdzied stāstu par divām atšķirīgām pasaulēm – cilvēkiem un vilkiem. Tas ir stāsts par attiecībām, cilvēcību un vēlmi sadzirdēt sevi un citus. Tas aicina izjust, pārdzīvot, domāt un caur vilcēna dzīvi spēt labāk saprast savējo. Koncerta programmu veido oriģināldziesmas, instrumentāli jaundarbi, kā arī intermēdijas – uzveduma sižetu un caurviju darbību atspoguļojoši jaundarbi. 
 
Muzikālajā uzvedumā piedalās Balvu Mūzikas skolas vokālais ansamblis (vadītāja Linda Vītola), Limbažu Bērnu un jauniešu centra vokālais ansamblis „Pogas” (vadītāja Dace Robule), Daugavpils 13. vidusskolas 2.–4.klašu meiteņu vokālais ansamblis (vadītāja Iveta Ustinskova), Lielvārdes novada Kultūras centra „Lielvārde” vokālā studija „Mikauši” (vadītāja Baiba Klepere), VEF Kultūras pils vokālais ansamblis „MOMO” (vadītājas – Dagnija Kravale, Kristīne Tomiņa Stafecka), Rīgas Latviešu biedrības bērnu vokālā ansambļa „Knīpas un knauķi” grupa „Strazdiņi” (vadītājas – Edīte Putniņa, Jonita Štoma, Sanita Sējāne), Līvānu Bērnu un jauniešu centra vokālā studija „Spurgaliņas” (vadītāja Skaidrīte Bulmeistere), Rīgas Latviešu biedrības bērnu vokālā ansambļa „Knīpas un knauķi” grupa „Cīrulīši” (vadītājas – Sanita Sējāne, Edīte Putniņa, Jonita Štoma), Valmieras Pārgaujas sākumskolas vokālais ansamblis „Lai skan!” (vadītāja Ingūna Gruntmane), Rīgas Kultūras un tautas mākslas centra „Mazā ģilde” bērnu un jauniešu vokālais ansamblis „Kolibri” (vadītāja Inita Malnača), Ķekavas vidusskolas vokālais ansamblis „Rasa” (vadītāja Dace Bula), Ventspils Centra sākumskolas zēnu vokālais ansamblis (vadītāja Rita Vēverbrante) un Ogres 1.vidusskolas zēnu vokālais ansamblis (vadītāja Gunta Goiževska). Solisti muzikālajā uzvedumā būs Roberta Kumsāre un Eremijs Sējāns, bet teicējs, meitenes tēvs būs Andris Sējāns.
Biļešu cena – 4 līdz 6 eiro, novadniekiem,  uzrādot Siguldas novada iedzīvotāja ID karti, tiks piemērota 20% atlaide. Bērniem līdz 5 gadu vecumam, ja netiek aizņemta atsevišķa sēdvieta – ieeja bez maksas.
 
Biļetes uz Siguldas novada Kultūras centra pasākumiem pieejamas „Biļešu paradīzes” tirdzniecības vietās un Siguldas novada Kultūras centra kasē Raiņa ielā 3.
 

Novada publiskajās aktivitātēs var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā „Pašvaldība” – „Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem „Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi