×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-09-03
Valsts prezidents jaunā mācību gada pirmajā dienā apmeklē Siguldu

Pirmdien, 3.septembrī, Valsts prezidents Raimonds Vējonis un Iveta Vējones kundze jaunā mācību gada pirmajā dienā apmeklēja Siguldas Valsts ģimnāziju, kura šogad svinēs 100 gadu jubileju. Siguldas apmeklējuma laikā Valsts prezidents tikās arī ar Siguldas novada domes pārstāvjiem un uzņēmējiem.

Valsts prezidents un Iveta Vējones kundze piedalījās Siguldas Valsts ģimnāzijas svinīgajā Zinību dienas ceremonijā, kurā sveica skolēnus un skolotājus ar jaunā mācību gada sākumu. Siguldas Valsts ģimnāzijā 2018.gada rudenī mācības uzsāk 489 skolēni. „Šogad svinam mūsu valsts simtgadi. Arī Siguldas Valsts ģimnāzija šī gada novembrī svinēs 100 gadu jubileju. Zīmīgi, ka tā ir vienu dienu vecāka par mūsu valsti, tā apliecinot, ka Latvijas valsts dibināšana, veidošana un attīstība jau kopš valsts pirmssākumiem neatraujami bija, ir un būs saistīta ar izglītotiem un zinošiem cilvēkiem," uzsvēra Valsts prezidents Raimonds Vējonis, sveicot Siguldas Valsts ģimnāzijas skolēnus un skolotājus, uzsākot jauno mācību gadu.Valsts prezidents aicināja jauniešus izmantot skolas un skolotāju sniegtās zināšanas, lai ar katru dienu kļūtu gudrāki un zinošāki, jo tieši jaunieši būs tie, kas veidos mūsu valsts nākotni.

Lai pārrunātu pašvaldības aktualitātes, Siguldas novada apmeklējuma laikā Valsts prezidents tikās ar Siguldas novada domes deputātiem un uzņēmējiem, kā arī apmeklēja Bobsleja un kamaniņu trasi „Sigulda”,  zemnieku saimniecību „Pīlādži” un SIA „Kokpārstrāde 98”.

Savukārt Iveta Vējones kundze apmeklēja Siguldas novada pašvaldības pirmsskolas izglītības iestādi „Tornīši”, Siguldas Mākslu skolu „Baltais Flīģelis”, kur mācības šogad uzsāk Siguldas pilsētas vidusskolas 1.mākslu klases skolēni, kā arī bērnu un jauniešu ar invaliditāti biedrības „Cerību spārni” darbnīcas un sociālā uzņēmuma „Visi var” labdarības veikalu.


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi