×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-09-03
Pirmklasniekiem dāvinās īpašu pirmklasnieka kalendāru un plānotāju

Siguldas novada pašvaldība arī šogad, uzsākot jauno mācību gadu, visiem 266 pirmklasniekiem ir sarūpējusi īpašu dāvanu – pirmklasnieka kalendāru un plānotāju jaunā mācību gada deviņiem mēnešiem – sākot no septembra līdz maijam.

Kalendārā pirmklasnieki kopā ar vāverēnu Sigi, kurš Latvijas Dabas muzeja aptaujā atzīts par 2018.gada dzīvnieku, rosinās un palīdzēs mazajiem novadniekiem izpildīt dažādus uzdevumus – gan tādus, kas paveicami katram pirmklasniekam paša spēkiem, gan tādus, kur nepieciešams iesaistīt vecākus un draugus. Kalendāra katra mēneša lapas otrā pusē ir atrodami dažādi noderīgi apraksti, uzdevumi, ieteikumi un veselīgas receptes, tāpat kalendārs ir papildināts ar vairākām uzlīmju lapām, lai katrs pirmklasnieks pats varētu piepildīt kalendāru ar ģimenei, draugiem un klasei nozīmīgiem notikumiem.

Kalendārā izmantoti Mākslu skolas „Baltais Flīģelis” Mini studijas dalībnieku zīmējumi, bet kalendāra satura izveidē iesaistījās Siguldas Sporta centra, Siguldas novada pašvaldības Kultūras pārvaldes, Siguldas Sporta skolas un Pašvaldības policijas darbinieki, kā arī uztura speciāliste Dzintra Kokta un Siguldas pilsētas vidusskolas skolotājas. Kalendāra grafiskā dizaina un vāverēna tēla autore ir Siguldas jaunā māksliniece Zanda Puče.

Siguldas novada pašvaldība jau vairākus gadus pirmsskolas izglītības vecuma bērniem un jaunāko klašu skolēniem dāvina radošas darba burtnīcas, kas palīdz izzināt Siguldu – 2006.gadā tapa krāsojamā grāmatiņa „Izkrāso Siguldu”, 2007.gadā – darba burtnīca „Mana Sigulda”, savukārt 2015.gadā, sadarbībā ar Dabas pārvaldi, mazie novadnieki saņēma „Krāsojamo grāmatiņu siguldēniem”, 2016.gadā krāsojamo grāmatiņu „Esi drošs Siguldas novadā”, kas tapa sadarbībā ar Pašvaldības policiju, bet 2017.gadā grāmatiņu „Iepazīsti Siguldu! Siguldai 810”.

Informāciju sagatavoja:
Siguldas novada pašvaldības Izglītības pārvaldes galvenā speciāliste izglītības jautājumos
Sandra Ķirule


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi