×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-09-06
Aicina uz Dzejas dienas pasākumiem Siguldas novada bibliotēkā

11.septembrī Siguldas novada bibliotēkā notiks Dzejas dienai veltīti pasākumi, kuros būs iespējams piedalīties gan gleznu izstādes, gan dzejas grāmatas atvēršanas svētkos. Ieeja – bez maksas.

Plkst.17.00 Siguldas novada bibliotēkā notiks mākslinieces Aidas Skalbergas gleznu izstādes „Es tikai mirklim pieskāros…” atklāšana. Izstāde būs skatāma līdz 10.oktobrim. Aida Skalberga ir arhitekte, taču brīvajā laikā Jelgavas mākslas studijā top viņas gleznas uz audekla eļļas tehnikā. Māksliniece gleznošanas prasmi ir apguvusi studiju laikā Rīgas Tehniskajā universitātē.

Aida Skalberga par sevi saka: „Esmu kā svaru kausi. Vienā kausā arhitekte, otrā gleznotāja. Jaunībā arhitektes kauss bija smagāks, šobrīd otrādi. Kad ir uzprojektēta sava „ideālā māja”, jāsāk cits ceļš. Vai izdosies uzgleznot savu „ideālo gleznu”, to rādīs laiks. Ja izdosies, ceļš var aizvest vēl citās neapjaustās mākslas pasaulēs, kur to vedīs iedvesma un pašai sev uzstādītie izaicinājumi. Manas gleznas ir sajūtas, kas radušās mirklī, ko gribējies apturēt. Neviena no tām nav ideāla, katra ir tikai mēģinājums attēlot to mirkļa skaistumu, kas palicis sirdī.”

Savukārt plkst.17.30 notiks Andra Marta (īstajā vārdā Ata Priedīša) dzejas grāmatas „12 stāsti par mīlestību” atvēršana ar dzejas lasījumiem un dziesmām ar autora vārdiem. Atis Priedītis ir komponists, dzejnieks, dziesmu tekstu autors, jauno talantu skolotājs un muzikālais audzinātājs. Grāmatā dzejoļi ir īsi emociju uzplaiksnījumi. Savas domas autors ietērpj ļoti vienkāršos, visiem saprotamos vārdos, tikai savieno tos citādāk nekā tas tradicionāli pierasts. Atis Priedītis ir arī dažādu muzikālo pulciņu vadītājs, izveidojis konkursu „Mālpils ritmi”, kur 1991.gadā debitēja rokgrupa „Dzelzs Vilks”. No 1994.gada Priedītis strādājis par muzikālo audzinātāju Siguldā, savukārt 1996.gadā izveidojis bērnu vokālo grupu  „Zibsnis”, radījis jauno talantu mūzikas konkursus „Gaujas atbalss” un „Sev un saviem draugiem”.

Pasākumā piedalīsies arī mūziķi Anita Zambare, Helvijs Kārkliņš un bērnu vokālā grupa „Zibsnis”.
 

Novada publiskajās aktivitātēs var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā „Pašvaldība” – „Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem „Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi