×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-09-07
Siguldas 1.pamatskola iegūst titulu „Mammadaba vēstniecība”

3.septembrī, Zinību dienas pasākuma laikā, Siguldas 1.pamatskolai tika pasniegts AS „Latvijas valsts meži” un Valsts izglītības satura centra kopīgi piešķirtais tituls „Mammadaba vēstniecība”. Pie skolas mācību gada garumā plīvos Mammadaba karogs, savukārt skolas bibliotēka tiks papildināta ar grāmatām par mežu, meža vērtībām un apkārtējās vides jautājumiem no AS „Latvijas valsts meži” un mežzinātnes institūta „Silava”.

Titulu „Mammadaba vēstniecība” Siguldas 1.pamatskola skola ir nopelnījusi, aizvadītajā mācību gadā aktīvi pierādot savas zināšanas, prasmes un mīlestību pret mežu, meža vērtībām un apkārtējo vidi, piedaloties AS „Latvijas valsts meži” meža olimpiādē, kā arī vispusīgi integrējot vides izglītību skolas darbā.

2018./2019.mācību gadā ar titulu „Mammadaba vēstniecība” nominētas četras Latvijas zaļākās skolas – Talsu pamatskola Ziemeļkurzemē, Cieceres internātpamatskola Dienvidkurzemē, Jūrmalas sākumskola „Atvase” Zemgalē un Siguldas 1.pamatskola Ziemeļvidzemē. Katra skola iegūto titulu nesīs vienu mācību gadu, kura laikā tā darbosies un tiks popularizēta kā reģionāls meža vides izglītības centrs.

Youtube

© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi