×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 16. aprīlis
Šodien sveicam: Mintauts, Alfs, Bernadeta
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-09-10
Notiek Leona Paegles, Cēsu un Stacijas ielas posmu asfaltseguma virskārtas atjaunošana

Pirmdien, 10.septembrī, uzsākti asfalta frēzēšanas darbi Stacijas ielas posmā no Raunas ielas līdz Siguldas tirgum – šajā posmā tiks atjaunota asfalta seguma virskārta. Aicinām iedzīvotājus sekot līdzi satiksmes organizācijas maiņai un pārplānot ikdienas maršrutu. Asfaltseguma virskārtas atjaunošana turpinās arī Leona Paegles ielas posmā no Lāčplēša ielas līdz Svētku laukumam un Cēsu ielā no Svētku laukuma līdz Lāčplēša ielas krustojumam, pašvaldībai investējot vairāk nekā 100 tūkstošus eiro. Labvēlīgu laikapstākļu gadījumā būvdarbus plānots noslēgt septembra beigās. Ar satiksmes organizācijas ierobežojumiem aicinām iepazīties šeit.

Jau ziņots, ka augustā uzsākta Miera ielas pārbūve, kuras laikā tiks atjaunots asfalta segums, izbūvēts ielas apgaismojums, gājēju ietve un automašīnu novietošanas kabatas, kā arī sakārtotas inženiertehniskās komunikācijas, tostarp lietusūdens kanalizācijas novades sistēma, pašvaldībai investējot turpat 700 tūkstošus eiro. Būvuzņēmējs SIA „GP Holdings” izsaka pateicību Miera ielas iedzīvotājiem par sapratni transportlīdzekļu kustības ierobežošanā, aicinot arī turpmāk iespējami retāk pārvietoties pa ielu, lai būvdarbus netraucēti varētu paveikt augstā kvalitātē. Siguldas pilsētas kapsētas apmeklētāji aicināti automašīnas novietot Kraukļalas ielā, turpinot ceļu ar kājām pa gājēju ietvi. Savukārt bēru ceremoniju laikā būvuzņēmējs ir apņēmies nodrošināt piekļuvi kapsētai specializētajam un pavadošajiem transportlīdzekļiem, kā arī pārtraukt darbus, kas rada troksni.

Būvdarbi turpinās arī autoceļa C24 posmā no valsts reģionālā autoceļa Inciems–Sigulda–Ķegums (P8) līdz Pelītēm Siguldas pagastā – šim ceļam šogad tiks izbūvētas inženiertehniskās komunikācijas un ceļa klātne, lai nākamā gada pavasarī veiktu dubultās virsmas apstrādi, tādējādi iegūstot asfaltam līdzīgu segumu.

Siguldas novada pašvaldība jau vairākus gadus ielu un ceļu infrastruktūras sakārtošanā iegulda aptuveni piecus miljonus eiro, prioritārā secībā atjaunojot vai izbūvējot tos ielu un ceļu posmus, kuros ir sakārtotas inženiertehniskās komunikācijas, privātmājas ir pieslēgtas sadzīves kanalizācijas un ūdensapgādes tīkliem, kā arī izvērtēta satiksmes intensitāte un ielas virskārtas seguma stāvoklis.

Šogad pēc kanalizācijas tīklu izbūves ir sakārtots Krišjāņa Barona ielas posms no apļveida krustojuma pie Līvkalna, Pils un Cēsu ielas līdz Skolas ielai. Noslēgusies arī Birztalu ielas Allažos, Pulkveža Brieža ielas posma no autoceļa A2 līdz apļveida krustojumam pie Siguldas 1.pamatskolas, kā arī Lāčplēša ielas posma no Jāņa Čakstes ielas līdz Cēsu ielai seguma atjaunošana.

Daudzviet pilsētā atjaunots ielu horizontālais apzīmējums. Pašvaldība veikusi arī grantēto ceļu sakārtošanu, veicot grants seguma atjaunošanu un apauguma noņemšanu vairākiem ceļiem Allažu pagastā: Pullēni–Strazdiņi, Vecumnieki–Bisenieki, Vecumnieki–Pullēni, Baznīca–Kapliča, Pansionāts–Alkšņi, Kalni–Pādes. Šomēnes uzsāks grantēto ceļu Darbnīca–Stīpnieki–Bulduri un Šķiliņi–Ozolkalns Allažu pagastā sakārtošanu.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi