×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 23. aprīlis
Šodien sveicam: Jurģis, Juris, Georgs
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-09-10
Novadnieki izcīna godalgotas vietas triāla noslēguma sacensībās

8.septembrī Jelgavā noslēgusies Latvijas Kausa sezona triālā, kurā par sezonas uzvarētājiem kļuvuši novadnieki Dāvis Grāvītis „Elektro” klasē un Lote Kurpniece „Mini 8+” klasē. Kopumā bērnu klasēs piedalījās 31 dalībnieks.

„Elektro” klasē, kurā startē paši mazākie sportisti no trīs līdz pieciem gadiem, 1.vietu izcīnīja novadnieks Markuss Logins, aiz sevis atstājot komandas biedrus Karlīnu Kuļikovu un Dāvi Grāvīti otrajā un trešajā vietā.

„Mini 5+” klasē 3.vietu izcīnīja Raimonds Gabriels Marhelis, piekāpjoties Igaunijas un Rīgas sportistiem – Stigam Rosam (Stig Ross) un Ernestam Robežniekam. Ceturto, sesto un astoto vietu ieguva „Siguldas Minimoto” braucēji – Alberts Beinerts, Kristaps Marhelis un Adele Kurpniece. Savukārt „Mini 8+” klasē 2.vieta – Lotei Kurpniecei, ceturtais – Dāvids Beinerts.

Sezonas kopvērtējumā „Elektro” klasē 1.vietu izcīnīja Dāvis Grāvītis (117 punkti), 2.vietu ieguva Markuss Logins (104 punkti), 3.vietā – Karlīna Kuļikova (98 punkti), savukārt 7.vietā – Rūdolfs Ļeļs (21 punkts). „Mini 5+” klasē 3.vieta Raimondam Gabrielam Marhelim (88 punkti), 4.vieta Albertam Beinertam (86 punkti), 6.vietā – Adele Kurpniece (67 punkti) un 7.vietā – Kristaps Marhelis (61 punkti). „Mini 8+” klasē 1.vietu ieguva Lote Kurpniece (111 punkti), 2.vieta Dāvidam Beinertam (80 punkti).

Pirms noslēguma sezonas apbalvošanas ceremonijas paredzētas vēl trīs „Minikausa” sacensības pašiem mazākajiem triālistiem. „Minikausa” 2.posms notiks sestdien, 6.oktobrī Siguldā, Peltēs, Zinātnes ielā 11, bērnu mototrasē. Sacensībās piedalīties varēs arī bērni ar balansa velosipēdiem speciālā „DipDap” klasē. Papildu informācija aplūkojama šeit.

Triāls ir motosporta disciplīna, kura ietver braukšanu ar speciāli aprīkotu motociklu pa trasi ar ļoti sarežģītu reljefu. Mērķis – pārvarēt trasi pēc iespējas mazākā laikā un ar iespējami mazāku ķermeņa saskari ar zemi, saņemot pēc iespējas mazāk soda punktus. Sacensības triālā notiek dažādām meistarības un vecuma klasēm.

Informāciju sagatavoja:
Siguldas Minimoto treneris
Kaspars Kuļikovs
kaspars@lamsf.lv, 29874628


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi