×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-09-17
Noslēgušās riteņbraukšanas sacensības „Sigulda Cup” un „S!-Šķēršļu velo”

16.septembrī Fischer Slēpošanas centrā, Siguldā, jau ceturto gadu norisinājās starptautiskas olimpiskā krosa (UCI XCO C2) kategorijas sacensības kalnu divriteņiem „Sigulda Cup”. Teju 60 dalībnieki no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Somijas, Rumānijas un Baltkrievijas piedalījās Elites un Junioru grupās vīriešiem un sievietēm, savukārt pārējie interesenti no 14 gadu vecuma, kuriem nav starptautiskās UCI licences, piedalījās „Open” jeb atvērtajā grupā. Pēc starptautiskajām sacensībām starts tika dots arī jaunajai paaudzei līdz šim Siguldā nebijušās riteņbraukšanas sacensībās „S!-Šķēršļu velo 2018”.

S-Elites grupā uzvaru izcīnīja Mari-Liis Mottus no Igaunijas, aiz sevis 2.vietā atstājot Tatsiana Soupel no Baltkrievijas, bet 3.vietā – Rūtu Brakovsku no Latvijas. Vīriešu konkurencē 1.vietu ieguva Sakari Lehtinen no Somijas, 2.vietu ieguva baltkrievs Mikhail Besaha, bet trešais – Armin Pilv no Igaunijas.

S-Junioru grupā 1.vietu pārliecinoši izcīnīja latviete Šarlote Elza Medne, savukārt V-Junioru grupā 1.vietu ieņēma dalībnieki no Igaunijas –  Markus Pajur un Rait Arm, bet 3.vietu ieguva latvietis Rodžers Petaks.

S-Open grupā 1.vietu izcīnīja latviete Evelīna Ermane–Marčenko, pārstāvot komandu „Dobeles dzirnavnieks/FeelFree”, 2.vietā aiz sevis atstājot tautieti Līgu Actiņu no komandas „Elkor”. Savukārt V-Open grupā 1.vietu izcīnīja latvietis Arvo Godiņš, pārstāvot komandu „ZZK”, 2. un 3.vieta – Kārlim Baltacim no komandas „Patria Bottecchia” un Aivaram Dārzniekam no „Lizums–Avoti SWF”.

Riteņbraukšanas sacensībās „S!-Šķēršļu velo 2018”, kurās piedalījās teju 90 dalībnieku, bērniem un jauniešiem sacensību trasē bija jāpārvar dabīgi un mākslīgi veidoti šķēršļi, demonstrējot izveicību un veloprasmes.

Kopīgie sacensību rezultāti pieejami Fischer Slēpošanas centra tīmekļa vietnē www.siguldassports.lv.

Sacensības tiek organizētas ar Siguldas novada pašvaldības atbalstu.

Informāciju sagatavoja:
SIA „Siguldas Sporta serviss”
sabiedrisko attiecību un mārketinga speciālists
Artūrs Zālītis,
tālrunis: +371  26372040, e-pasts: arturs.zalitis@siguldassports.lv


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi