×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 23. aprīlis
Šodien sveicam: Jurģis, Juris, Georgs
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-09-18
Konteineri šķirotajiem atkritumiem pie Raiņa parka piedzīvo pārvērtības

Šonedēļ Raiņa parkā esošie konteineri šķirotajiem materiāliem piedzīvo vizuālas pārmaiņas. Turpmāk Parka ielas 12 zvanveida konteinerus rotās pilsētas skaistākie skati – gaisa tramvajs virs Gaujas Nacionālā parka un gaisa balonu festivāls.

Mākslas darba autore ir Elīna Lūse-Mūrniece, kuras iecere bija atspoguļot Siguldas lielāko vērtību – tīro dabu. „Sigulda. Savējā. Skaista, dzīva, zaļa un elpojoša. Šeit gaiss šķiet īpaši tīrs, daba savā vienreizībā elpu aizraujoša. Lai tā būtu ne vien šodien, bet arī rīt – šķirot ir jāmācās. Mācāmies to katru dienu, jo gribam dzīvot skaistā, gaisa balonu ieskautā pilsētā,” stāsta darba autore Elīna.

Konteineru dizains izstrādāts šajā gadā Siguldas pilsētas SIA „Jumis” , Latvijas Zaļā punkta un tirdzniecības centra „Šokolāde” kopīgi rīkotajā konkursā „Esi radošs un dzīve zaļos”. Konkursā bija jāiesniedz ideja zvanu konteinera pāra izdaiļošanai. No iesniegtajiem darbiem četri tika izvēlēti publiskai balsošanai. Visvairāk balsotāju savu balsi atdeva idejai, kas attēlo Siguldas skaisto dabas vidi un brīvā laika pavadīšanas iespējas.

Informāciju sagatavoja:
Eco Baltia grupa
sabiedrisko attiecību projektu vadītāja
Ilze Čikule


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi