×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Trešdiena, 24. aprīlis
Šodien sveicam: Visvaldis, Nameda, Ritvaldis
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-09-18
Aicina uz konferenci „Gaujas nacionālais parks – Daba, Cilvēks, Atspulgi”

Turpinot Gaujas Nacionālā parka 45 gadu jubilejas atzīmēšanu, Dabas aizsardzības pārvalde ceturtdien, 27.septembrī, no plkst.10.00 līdz 16.00 kultūras centrā „Siguldas devons” aicina uz izzinošu un aizraujošu konferenci „Gaujas nacionālais parks – Daba, Cilvēks, Atspulgi”. Konferencē, atskatoties uz paveikto, tiks izvērtēta nacionālā parka nozīme mūsdienās, kā arī veicināta sadarbība starp dažādām jomām.

Konferencē piedalīsies dabas saglabāšanas nozares pārstāvji, uzņēmēji un pašvaldību pārstāvji, kuri sniegs priekšlasījumus par Gaujas Nacionālā parka dabas vērtībām un ģeoloģiskajām pārvērtībām, arheoloģiskajiem atradumiem, cilvēka un dabas līdzāspastāvēšanas nozīmību, kā arī par uzņēmēju un tūrisma nozares sadarbību, nacionālā parka attīstību un nākotnes perspektīvām. Konferences programma aplūkojama šeit, savukārt dalībai pasākumā iespējams reģistrēties šeit.

Gaujas Nacionālais parks ir lielākais un vecākais nacionālais parks Latvijā. Tam raksturīga liela bioloģiskā daudzveidība, reljefa formu dažādība, avoti, smilšakmens atsegumi, gleznainas ainavas un savdabīgi dabas un kultūrvēstures pieminekļi.  Gaujas Nacionālais parks izveidots 1973.gadā. Tas vairāk nekā 90 tūkstošu hektāru platībā aizsargā Gaujas senielejas krāšņāko posmu no Valmieras līdz Murjāņiem.

Informāciju sagatavoja:
Dabas aizsardzības pārvaldes
Sabiedrisko attiecību speciāliste
Maija Rēna


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi