×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-09-20
Pašvaldības policijas pārstāvji aktīvi iesaistās Mobilitātes nedēļas pasākumos

Mobilitātes nedēļas laikā, šonedēļ, Siguldā norisinās dažādas izglītojošas, izklaidējošas un sportiskas aktivitātes, kurās piedalās arī Pašvaldības policijas pārstāvji, iepazīstinot bērnus ar vispārējiem drošības noteikumiem bērnudārzos – „Saulīte” un „Tornīši”. Domājot par bērnu drošību uz ceļa ikdienā, bērnudārza „Saulīte” bērniem tika dāvinātas atstarojošās vestes, tādējādi šobrīd ar tām nodrošināti visi pilsētas bērnudārzi.

Policisti bērnudārzā „Saulīte” bērniem aizraujoši stāstīja par ceļu satiksmes drošību, drošību uz ūdens, drošību sadzīves situācijās, ugunsdrošību, elektrodrošību, kā arī bērniem bija iespēja aplūkot policijas inventāru un uzdot sev interesējošos jautājumus par policijas darbu. Savukārt „Tornīšos” vairāk tika akcentēta drošība uz ceļa, atgādinot, ka visdrošāk bērniem ir pārvietoties pa gājēju celiņiem kopā ar pieaugušajiem. Turpretī, pārvietojoties ar velosipēdu, īpaša piesardzība jāievēro, šķērsojot brauktuvi. Pašvaldības policijas pārstāvji aicināja bērnus iesaistīties stafetē, kur ikvienam bija dota iespēja izbraukt ar skrejriteni vai dipdapu – stafetē īpaši tika padomāts arī par drošību – pirms došanās izbraucienā bērniem bija jāvelk ķivere.

Mobilitātes nedēļas laikā Raiņa parkā trešdien norisinājās pasākums „Esi zinošs, esi drošs!”, kuru rīkoja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Siguldas iecirknis sadarbībā ar Siguldas novada pašvaldību. Pasākums pulcēja vairāk nekā 2000 dalībnieku no Siguldas novada izglītības iestādēm, Krimuldas, Inčukalna un Mālpils novadiem, un tajāpiedalījās dažādi operatīvie dienesti, kuri atraktīvā veidā stāstīja par bērnu un jauniešu drošību. Ikvienam bija iespēja aplūkot un iesēsties policijas un Zemessardzes automašīnās, kā arī pielaikot policijas velosipēdu un motociklu. Bērnus iepriecināja attīstošās spēles un dažādie materiāli, kurus varēja ņemt līdzi uz mājām.

Savukārt sestdien, 22.septembrī, norisināsies akcija „Diena bez auto”, kuras laikā no plkst.7.00 līdz 18.00 autotransportam tiks slēgta Pils iela posmā no Ausekļa līdz Šveices ielai. Ikvienam no plkst.12.00 līdz 15.00 būs iespēja piedalīties Pašvaldības policijas organizētajās velobraukšanas prasmju pārbaudēs, iegūstot balvas, bet tie novadnieki, kuri piedalījās bezmaksas velobraukšanas apmācībās, saņems velosipēdu vadītāju apliecības.

Jau ziņots, ka Siguldas novada pašvaldība šonedēļ, 19.septembrī, saņēmusi Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas atzinību un tiesības pārstāvēt Latviju mazo pilsētu grupā Eiropas Mobilitātes nedēļas konkursā. Atzinība iegūta par īstenotajām un uzsāktajām aktivitātēm videi draudzīgas un gudras pārvietošanās jomā Siguldas novadā.

 

 

Novada publiskajās aktivitātēs var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā „Pašvaldība” – „Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem „Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi