×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-09-20
Mores pamatskolas Gada klase viesojas Mores Safari parkā

20.septembrī Mores pamatskolas 4.klases skolēni devās klases ekskursijā, kuru ieguva Siguldas novada pašvaldības organizētajā konkursā „Gada klase Siguldas novadā” 2017./2018.mācību gadā Mores pamatskolā sākumskolas posmā. Ekskursijas laikā skolēni viesojās Mores Safari parkā, Rāmkalnos un Līgatnes Tīklu parkā.

Klases ekskursijas rīts iesākās apciemojot staltbriežus Mores Safari parkā, kur skolēni ar mājās sarūpētajiem burkāniem un āboliem cienāja skaistos briežu dārza iemītniekus. Izstaigājot briežu dārzu, klase devās uz Rāmkalniem, kur bērni izbaudīja braucienus rodeļu trasē un ar pavāru palīdzību cepa picas, pēc tam savu veikumu baudot pie pašu skolēnu uzklāta galda. Vēlāk ekskursanti devās uz Līgatnes Tīklu parku, atraktīvi pavadot laiku, rāpojot pa tīkliem. Tīklu parka darbinieki cienāja skolēnus ar sarūpēto maltīti, un ikviens dalībnieks ir cītīgi apņēmies šogad atkal cīnīties par „Gada klases” titulu.


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi