×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-09-21
Noskaidroti sezonas labākie skrituļslidotāji un rollerslēpotāji
Fischer Slēpošanas centrā noticis „S!-Skate 2018” skrituļslidošanas un rollerslēpošanas treniņsacensību noslēdzošais, 4.posms, kurā noskaidroti sezonas kopvērtējuma uzvarētāji un sadalīti „S!–Skate 2018” kausi un atbalstītāju balvas. „S!-Skate 2018” seriāls norisinājās jau piekto gadu un šajā sezonā kopumā pulcējot teju 300 dalībnieku. Sacensību mērķis ir popularizēt skrituļslidošanu un rellerslēpošanu dažādās vecuma grupās, kā arī veicināt lietderīgu un fiziski aktīvu brīvā laika pavadīšanu. 
 
Noslēdzošajā posmā par sezonas kopvērtējumu cīnījās vairāk nekā 50 skrituļslidotāji un rollerslēpotāji. „S!-Skate 2018” sacensības norisinājās ar intervāla startu, kur jaunākie dalībnieki startēja 200 metru aplī, bet pārējās dalībnieku grupas – 1,2 kilometru asfaltētajā trasē. Šogad „S!-Skate 2018” sacensībās varēja startēt arī rollerslēpotāji. Kopumā sacensību dalībnieki startēja 31 grupā, ņemot vērā vecumu un meistarības līmeni. 
 
Treniņsacensību „S!-Skate 2018” kopvērtējuma uzvarētāji savās vecuma grupās ir Marta Garā (S-elite grupā), Tīna Lote Oliņa (S-6 grupā), Beatrise Fokrota (S-8 grupā), Ieva Kucina (S-10 grupā), Anna Krūmiņa (S-12 grupā), Annija Lāce (S-12 Open grupā), Elīna Zaremba-Rotbaha (S-Open grupā), Ance Kucina (S-14 grupā), Līva Kreitāle (S-16 grupā), Līva Oliņa (S-16 Open grupā) un Antra Zemīte (S-40 grupā). 
 
Savukārt vīriešu konkurencē labākos rezultātus sezonas kopvērtējumā uzrādīja Lauris Bitenieks (V-Elite grupā), Edgars Dundurs (V-Open grupā), Emīls Škutāns (V-6 grupā), Edvards Vācietis (V-8 grupā), Rodrigo Šaudiņš (V-10 grupā), Gustavs Vācietis (V-12 grupā), Artūrs Andris Miglinieks (V-14 grupā), Uldis Ozols (V-14 Open grupā), Sandis Reinsons (V-16 grupā), Armands Eglītis (V-16 Open grupā) un Pēteris Pētersons (V-40 grupā).
 
Treniņsacensību ceturtā posma un sezonas kopvērtējuma rezultāti pieejami šeit

 

Novada publiskajās aktivitātēs var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā „Pašvaldība” – „Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem „Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi