×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 18. aprīlis
Šodien sveicam: Laura, Jadviga
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2009-03-09
Siguldas novada dome atkārtoti izcīna pirmo vietu pašvaldību ziemas sporta spēlēs

Piektdien, 6.martā Krimuldas pagasta Reiņa trasē notika Rīgas rajona pašvaldību darbinieku 12.ziemas sporta spēles. Sacensībās piedalījās 20 Rīgas rajona pašvaldības un tās sacentās piecās dažādās sporta aktivitātēs – distanču slēpošanā, kalnu slēpošanā, priekšsēdētāju sacensībās, lielajā un mazajā stafetē. 

Siguldieši ieguva pirmo vieta distanču slēpošanā, pirmo vietu lielajā un mazajā stafetē, ceturto vietu kalnu slēpošanā un astoto vietu priekšsēdētāju sacensībās. Sacensību kopvērtējumā Siguldas novada komanda pārliecinoši ieguva 1.vietu.

Komandas sastāvā bija Zanda Abzalone, Inga Zālīte, Gunta Makarova, Ilze Urtāne, Karīna Putniņa, Jānis Zilvers, Artis Murāns un Rolands Vēveris. Visus cīņā vadīja un organizēja Jānis Turauskis.

Sacensībās iegūtais ceļojošais kauss paliks Siguldas novadā uz visiem laikiem, jo šīs bija pēdējās šāda veida sacensības.

Siguldas novada dome pateicas visiem komandas atbalstītājiem.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi