×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-09-25
Siguldā notiek projekta INT-HERIT starptautiskā sanāksme

No 25. līdz 27.septembrim Siguldā norisinās starpreģionu sadarbības programmas URBACT III 2014.–2020.gadam projekta INT-HERIT jeb „Mazu un vidēja izmēra Eiropas pilsētu kultūras mantojuma stratēģiju ieviešanas tīkls” starptautiskā sanāksme.

Siguldas novada pašvaldība projektu INT-HERIT īsteno sadarbībā ar Baenas pašvaldību Spānijā, kas ir projekta vadošais partneris, un vēl septiņiem partneriem no Itālijas, Grieķijas, Īrijas, Rumānijas, Portugāles, Beļģijas un Francijas.

INT-HERIT starptautiskajā sanāksmē piedalās visu sadarbības partneru pārstāvji. Sanāksmes laikā ārvalstu kolēģi tiks iepazīstināti ar līdz šim paveikto Siguldas pils kompleksa atjaunošanā, tiks organizētas darba grupas ar mērķi rast risinājumus un jaunu skatījumu uz vēl neizmantoto pils kompleksa potenciālu, kā arī tam pieguļošajām teritorijām un kultūrvēsturiskā mantojuma objektiem.

INT-HERIT tīkla mērķis ir ieviest inovatīvus risinājumus kultūrvēsturiskā mantojuma apsaimniekošanā maza un vidēja izmēra Eiropas pilsētās, fokusējoties uz integrētu pieeju stratēģiju īstenošanā un nodrošinot kvalitatīvu izaugsmi sociālajā un ekonomiskajā attīstībā.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi