×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-09-26
Aicina pieteikties Zelta kāzu pasākumam, 100 gadu jubilejas atzīmēšanai un monētas saņemšanai

Ņemot vērā izmaiņas datu apstrādes jomā, Siguldas novada pašvaldība mainījusi kārtību, kādā Siguldas novada iedzīvotāji tiks aicināti piedalīties šādos pašvaldības organizētos pasākumos: jaundzimušo godināšanā „Esmu dzimis Siguldas novadā”, pasākumā „Zelta kāzas”, kurā godina pārus, kas laulībā nodzīvojuši 50 un vairāk gadu, kā arī novadnieku sveikšanu 100 un vairāk gadu jubilejās. Turpmāk tiem novadniekiem, kuri vēlēsies piedalīties publiskajos pašvaldības pasākumos, būs jāpiesakās pašiem, apliecinot piekrišanu pašvaldībai apstrādāt personas datus.

 

Pasākums „Zelta kāzas

Siguldas novada Dzimtsarakstu nodaļa aicina pieteikties Siguldas novada iedzīvotājus – pārus, kas 2018.gadā atzīmē Zelta kāzu jubileju. Godinot novadniekus, kuri laulībā nodzīvojuši pusgadsimtu, Siguldas novada Dzimtsarakstu nodaļas darbinieces apkopos stāstus par Zelta pāru satikšanos, kāzām un atziņām, kas laulātajiem kopdzīvē palīdzējušas.

Pieteikšanās norisināsies līdz 1.novembrim, un godināšanas pasākums plānots decembrī, kad svinīgā ceremonijā pāriem tiks pasniegtas atjaunotas laulības apliecības. Papildu informācija pieejama Siguldas novada Dzimtsarakstu nodaļā, zvanot uz tālruņa numuru 67385829.

Novadnieku nozīmīgās jubilejas

Lai Siguldas novada pašvaldība varētu sveikt novadniekus nozīmīgajās jubilejās – 100 un vairāk gadu dzimšanas dienās –, aicinām seniorus vai viņu tuviniekus sazināties ar pašvaldības Sabiedrisko attiecību pārvaldi, zvanot uz tālruņa numuru 67970848 vai rakstot uz e-pasta adresi prese@sigulda.lv. Sveicot novada iedzīvotājus 100 gadu jubilejā, pašvaldības domes priekšsēdētājs jubilāriem pasniedz Latvijas Bankas sudraba monētu „Sigulda”.

Turpinās monētu „Esmu dzimis Siguldas novadā” saņemšana

Augusta sākumā pie koncertzāles „Baltais Flīģelis” Siguldas novada pašvaldības domes priekšsēdētājs Uģis Mitrevics svinīgā pasākumā „Esmu dzimis Siguldas novadā” sveica 2018.gada pirmajā pusgadā dzimušos novadniekus un viņu ģimenes. Tās ģimenes, kuras pasākumu nevarēja apmeklēt, līdz 20.decembrim aizpildot elektronisku iesniegumu portālā e.sigulda.lv, monētas varēs saņemt pašvaldības Pakalpojumu centrā Raiņa ielā 3.

Nākamais godināšanas pasākums plānots 2019.gada pirmajā pusē, kad tiks sveikti 2018.gada otrajā pusgadā dzimušie novadnieki, kuru reģistrēšanās e.sigulda.lv notiks no 2019.gada 1. līdz 31.janvārim.

Plašāk par pasākuma organizēšanu un pieteikšanos gan pasākumam, gan monētu saņemšanai iespējams uzzināt nolikumā „Par Siguldas novada jaundzimušo pasākuma „Esmu dzimis Siguldas novadā” organizēšanu”.

 

Atgādinām, ka arī turpmāk novadniekiem jāņem vērā, ka pašvaldības organizētajos publiskajos pasākumos var tikt veikta fotografēšana un filmēšana un iegūtais materiāls var tikt publicēts Siguldas novada pašvaldības informatīvajos kanālos un izdevumos informācijas atklātības un sabiedrības informēšanas mērķa nodrošināšanai.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi