×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Trešdiena, 24. aprīlis
Šodien sveicam: Visvaldis, Nameda, Ritvaldis
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-09-26
Aizvadīta „Olimpiskā diena 2018”

21.septembrī Siguldas novadā norisinājās pasākums „Olimpiskā diena 2018”, kura laikā vairāk nekā 1500 dalībnieki piedalījās atraktīvās un sportiskās aktivitātēs. Siguldas Sporta centrā pulcējās vairāk nekā 450 novada 3.–4.klašu skolēni, kuri izpildīja vingrinājumus kopā ar olimpieti Tomasu Dukuru un tenisa treneri Lauru Martuzāni, savukārt pirmsskolas izglītības iestādēs – „Saulītē”, „Tornīšos”, „Ieviņā”, „Pīlādzītī”, „Ābelītē”, „Pasaciņā” un „Esmē” – audzēkņi kopīgi izvingroja olimpisko vingrošanas kompleksu un piedalījās dažādās fiziskās aktivitātēs. Ar bērnudārza „Tornīši” bērniem kopīgi vingroja skeletonists Martins Dukurs.

Siguldas Sporta centrā 3. un 4.klašu skolēni pēc vingrošanas kompleksa izpildīšanas devās uz dažādiem pieturpunktiem, lai izpildītu sporta uzdevumus gan individuāli, gan klašu komandās.

3.klašu grupā piecus kausus izcīnīja Siguldas pilsētas vidusskolas 3.s klase, trīs kausus – Siguldas pilsētas vidusskolas 3.b klase, Laurenču sākumskolas 3.a klase, viens kauss – Siguldas 1.pamatskolas 3.a klasei, 3.b klasei un Siguldas pilsētas vidusskolas 3.c klasei.

4.klašu grupā piecus kausus ieguva Siguldas pilsētas vidusskolas 4.s klase, divus kausus – Laurenču sākumskolas 4.a un 4.c klase, Siguldas 1.pamatskolas 4.c klase, Siguldas pilsētas vidusskolas 4.c klase, savukārt vienu kausu – Siguldas pilsētas vidusskolas 4.b un Laurenču sākumskolas 4.b klase.

Kopvērtējuma rezultāti

3.klašu grupā:

  1. vieta – Siguldas pilsētas vidusskolas 3.s klasei;
  2. vieta – Siguldas pilsētas vidusskolas 3.b klasei;
  3. vieta – Laurenču sākumskolas 3.a klasei;
  4. vieta – Siguldas 1.pamatskolas 3.a klasei;
  5. vieta – Siguldas pilsētas vidusskolas 3.a klasei;
  6. vieta – Siguldas 1.pamatskolas 3.b klasei.

4.klašu grupā:

  1. vieta – Siguldas pilsētas vidusskolas 4.s klasei;
  2. vieta – Laurenču sākumskolas 4.c klasei;
  3. vieta – Siguldas 1.pamatskolas 4.c klasei;
  4. vieta – Siguldas pilsētas vidusskolas 4.c klasei;
  5. vieta – Laurenču sākumskolas 4.a klasei;
  6. vieta – Siguldas pilsētas vidusskolas 4.b klasei.

Siguldas sporta skola atgādina, ka 13.oktobrī norisināsies 8.Siguldas pusmaratons. Novada bērniem un jauniešiem sporta kluba „Sportlat” tīmekļa vietnē izveidota sadaļa „Siguldas bērniem un jauniešiem Siguldas pusmaratons 2018”, kur iespējams reģistrēt dalību pasākumā, kā arī aplūkot kopējo dalībnieku sarakstu.

Savukārt 18.oktobrī Siguldas Sporta centrā notiks telpu futbola sacensības D grupai, kur sacentīsies skolu audzēkņi.

Informāciju sagatavoja:
Siguldas Sporta skolas direktora vietniece
Karīna Putniņa

 

Novada publiskajās aktivitātēs var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā „Pašvaldība” – „Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem „Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi