×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-10-01
Iesūti savu ierosinājumu akcijā „Dāvini ideju domei”!

Lai rosinātu novadniekus iesaistīties pašvaldības darba uzlabošanā, kā arī vides un teritorijas labiekārtošanā, nu jau desmito gadu Siguldas novada pašvaldība izsludina akciju „Dāvini ideju domei”.

Akcijas laikā pašvaldība ik gadu no iedzīvotājiem saņem vairāk nekā 100 ideju, no kurām liela daļa tiek īstenotas. Izteikt ierosinājumus par to, kā pašvaldībai saimniekot lietderīgāk un kā ar mazākiem finanšu līdzekļiem sasniegt labāku rezultātu visu novadnieku labā, līdz 31.oktobrim aicināts ikviens novada iedzīvotājs un uzņēmējs, aizpildot anketu elektroniskā veidā šeit, izgriežot to no pašvaldības bezmaksas informatīvā izdevuma „Siguldas Novada Ziņas” septembra numura un ienesot vai nosūtot uz kādu no klientu apkalpošanas centriem:

  • Siguldas novada pašvaldības Pakalpojumu centrā Raiņa ielā 3;
  • Siguldas pagasta pārvaldē Zinātnes ielā 7, 2.stāvā;
  • Mores pagasta pārvaldē Siguldas ielā 11, Morē;
  • Allažu pagasta pārvaldē Birzes ielā 4, Allažos.

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi