×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-10-02
Godināti aktīvākie novada seniori un „Goda novadnieks” Jānis Raslavs

Starptautiskajā senioru dienā, 1.oktobrī, Siguldas pagasta Kultūras namā notika senioru biedrību satikšanās pasākums, kura laikā Siguldas novada pašvaldības domes priekšsēdētāja vietniece Līga Sausiņa augstāko Siguldas novada pašvaldības domes apbalvojumu – nomināciju „Siguldas novada Goda novadnieks 2017” – pasniedza Jānim Raslavam.

Pērn, kad Goda dienas laikā tika godināti „Siguldas novada Gada cilvēki” un „Goda novadnieks”, Jānis Raslavs uz pasākumu nevarēja ierasties, tāpēc svinīgajā Starptautiskajā senioru dienas pasākumā par mūža ieguldījumu Siguldas novada kultūrizglītības attīstībā, vadot vairākus pūtēju orķestrus un ansambļus, J.Raslavs saņēma Siguldas novada ģerboņa sudraba piespraudi un Atzinības rakstu. Jānis Raslavs ir spēcīga autoritāte mūzikas jomā – 56 gadus garajā darba mūžā viņš darbojies kā mūzikas pedagogs, ansambļa un orķestra vadītājs, diriģents, trompetists un skaņdarbu aranžētājs. Viņš vairākkārt bijis Vispārējo latviešu Dziesmu un deju svētku virsdiriģents pūtēju orķestru grupā.

Sveicot klātesošos Starptautiskajā senioru dienā, priekšsēdētāja vietniece Līga Sausiņa pauda gandarījumu, ka senioru pasākumos vienmēr ir pozitīva aura, jo vienkopus iespējams satikt aizraujošus un priecīgus novadniekus, kuri ir Siguldas novada kopienas aktīvākā sastāvdaļa – vienmēr aizņemti dejojot, dziedot, darbojoties ar rokdarbiem un spēlējot teātri, kā arī iesaistoties pašvaldības darbā. Pateicībā par aktīvu darbu senioru biedrību vadīšanā, tradicionālajā pasākumā tika sveiktas arī biedrību vadītājas: Mārīte Grantiņa no Allažiem, Lilita Pladare no Jūdažiem, Lauma Ņikiforova no Mores, Ruta Kupce no Siguldas pagasta un Vija Brikmane no Siguldas pilsētas, kura klātesošajiem vēlēja arī turpmāk būt bagātiem pieredzē un aktivitātēs, kā arī jaunas zināšanas apgūt no saviem bērniem, mazbērniem un mazmazbērniem.

Starptautiskās senioru dienas pasākumā tika sveiki vairāk nekā 15 jubilāri, kā arī bija iespēja baudīt komponista Valda Zilvera un Andra Daņiļenko koncertprogrammu „Brīnās ļaudis manu dziesmu…”.


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi