×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Trešdiena, 24. aprīlis
Šodien sveicam: Visvaldis, Nameda, Ritvaldis
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2009-03-10
Siguldas Sporta skolas komandas cīnās par labiem rezultātiem volejbolā

Pagājušās nedēļas nogalē, volejbola turnīrā Rīgā, Siguldas I komanda, spēlējot 5 komandu konkurencē centās iekļūt 3 labāko komandu skaitā, lai varētu vēlāk piedalīties Jaunatnes čempionāta finālsacensībās un cīnīties par 1.-5. vietu.  

Pirmajā dienā tika zaudēts Rīgas Volejbola skolas II komandai ar 0:3 un uzvarēta Balvu rajona Sporta skolas komanda ar 3:0, atstājot cerības otrajā dienā pacīnīties par iekļūšanu finālsacensībās. Otrajā dienā spēlējot pret Liepājas komplekso Sporta skolu tika zaudēts ar rezultātu 1:3. Siguldieši uzvarēja arī spēlē pret Talsu rajona Sporta skolas komandu. līdz ar to izcīnot tiesības piedalīties finālsacensībās kopā ar Rīgas Volejbola skolas I komandu, Daugavpils 2. Bērnu un jaunatnes sporta skolu, Rīgas Volejbola skolas II komandu un Liepājas komplekso Sporta skolu.

Siguldas Sporta skolas II komanda Aizputē spēlēja pārspēles, lai vēlāk varētu piedalīties Latvijas Jaunatnes čempionāta spēlēs par 6.-10. vietu. Uzvarētas tika visas spēles – Liepājas rajona Sporta skola ar 3:0, Cēsu pilsētas Sporta skola ar 3:2 un Jelgavas rajona Sporta centra komanda ar 3:0. Spēlēs par 6.-10. vietu siguldiešiem būs jācīnās pret Talsu rajona Sporta skolas, Balvu rajona Sporta skolas, Liepājas rajona Sporta skolas un Jelgavas rajona Sporta centra komandām.

Janvāra beigās Siguldā notika Latvijas Jaunatnes čempionāts volejbolā „A” grupas jauniešu 1. posma sacensības. Siguldas Sporta skolas I komanda ieguva 1. vietu un Siguldas sporta skolas II komanda ieguva 4. vietu 5 komandu konkurencē.

Informāciju sagatavoja

Treneris Normunds Šulte


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi