×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-10-05
SIA „Baltic Restaurants” anulēs izrakstītos rēķinus par ēdināšanu bērnudārzos

SIA „Baltic Restaurants” informē, ka ir sagatavoti kļūdaini rēķini par ēdināšanas pakalpojumu nodrošināšanu Siguldas novada pašvaldības pirmsskolas izglītības iestādēs septembrī – rēķinos nav iekļauta 10% atlaide novadā deklarētajiem bērniem. Uzņēmums izrakstītos rēķinus anulēs un tuvākajās dienās sagatvos jaunus, atbilstoši noslēgtajiem līgumiem.

Jau ziņots, ka augustā, pamatojoties uz iepirkuma rezultātiem, Siguldas novada pašvaldība noslēdza līgumu ar SIA „Baltic Restaurants” par ēdināšanas pakalpojumu nodrošināšanu Siguldas novada pašvaldības pirmskolas izglītības iestādēs.

Saskaņā ar iesniegto uzņēmuma piedāvājumu, tika noteikts, ka maksa par trīsreizēju bērnu ēdināšanu ir 3 eiro dienā un, kā to paredz gada sākumā pašvaldībā pieņemtie noteikumi, novadā deklarētajiem vecākiem pašvaldība līdzfinansēs 10–75% no ēdināšanas izmaksām. 10% atlaide pienākās bērniem, kuram vismaz viens vecāks ir deklarēts Siguldas novada, savukārt novada Daudzbērnu ģimeņu reģistrā reģistrētajām ģimenēm atlaižu apmērs ir noteikts:

  • 20% atlaide ēdināšanas pakalpojumu apmaksai, ja viens bērns apmeklē pirmsskolas izglītības iestādi vai vispārizglītojošās skolas 5.–12.klasi;
  • 30% atlaide ēdināšanas pakalpojumu apmaksai, ja divi bērni apmeklē pirmsskolas izglītības iestādi vai vispārizglītojošās skolas 5.–12.klasi;
  • 50% atlaide ēdināšanas pakalpojumu apmaksai, ja trīs bērni apmeklē pirmsskolas izglītības iestādi vai vispārizglītojošās skolas 5.–12.klasi;
  • 75% atlaide ēdināšanas pakalpojumu apmaksai, ja četri un vairāk bērnu apmeklē pirmsskolas izglītības iestādi vai vispārizglītojošās skolas 5.–12.klasi.

Atvieglojumi ēdināšanas maksai paredzēti arī novadā deklarētiem bērniem no maznodrošinātām un trūcīgām ģimenēm – 50% apmērā, ja bērnu audzina abi vecāki un 75% apmērā, ja bērnu audzina viens no vecākiem.

Siguldas novada pašvaldība tāpat kā līdz šim aicina vecākus aktīvi iesaistīties pakalpojuma kvalitātes nodrošināšanā, sekojot līdz ēdināšanas kvalitātei, kā arī izsakot priekšlikumus pakalpojuma uzlabošanai gan bērnudārzu vadītājām, gan medmāsām. Kā katru gadu, arī šogad novembrī plānotas pašvaldības vadības, ēdināšanas pakalpojumu sniedzēju un iestāžu padomju tikšanās, lai izvērtētu pakalpojuma kvalitāti.

SIA „Baltic Restaurants” atvainojas par sagādātajām neērtībām.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi