×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-10-08
Novadniekiem godalgotas vietas Minikausa sacensībās

Nedēļas nogalē jaunizveidotajā Minimoto trasē Peltēs uz otrajām Minikausa sacensībām pulcējās jaunie triālisti. Godalgotas vietas ieguva vairāki siguldieši, aiz sevis atstājot vairākus spēcīgus konkurentus no Igaunijas. Sacensības notika Mini 8+, Mini 5+ un Mini 3+ vecuma grupās. Pašiem mazākajiem dalībniekiem bija iespēja startēt DipDap grupā ar balansa velosipēdiem speciāli veidotā triāla trasē. Sacensībās kopumā piedalījās 21 dalībnieks.

Mini 8+ klasē uzvaru izcīnīja siguldiete Lote Kurpniece (7 soda punkti), aiz sevis 2.vietā atstājot talantīgo Igaunijas pārstāvi Aarma Marten (11 soda punkti). 3.vietu izcīnīja vēl viens Igaunijas pārstāvis Aleksander Malkso (25 soda punkti), bet 4.vietu Mini 8+ klasē ieguva siguldietis Dāvids Beinerts. Mini 5+ klasē 1.vieta rīdziniekam Ernestam Robežniekam (2 soda punkti), 2.vieta siguldietim Albertam Beinertam (18 soda punkti), bet 3.vietā Sandra Ratassepp (32 soda punkti).

Mini 3+ klasē spraigā cīņā ar vienādu soda punktu skaitu uzvaru svinēja Karlīna Kuļikova (8 soda punkti, 10 nulles), pārspējot savus komandas biedrus no Siguldas – Markusu Loginu (8 soda punkti, 7 nulles, 2.vieta) un Dāvi Grāvīti (20 soda punkti, 3.vieta). Novadniekam Mārtiņam Dubavam 4.vieta (26 soda punkti), bet Rūdolfam Ļeļam 8.vieta (44 soda punkti).

DipDap klasītē startēja bērni ar līdzsvara velosipēdiem – Kārlis Klints (1.vieta), Artūrs Luriņš (2.vieta) un Kate Kuļikova (3.vieta).

Ar visiem sacensību rezultātiem un sezonas kopvērtējumu iespējams iepazīties šeit.

Minikauss ir elektro–moto sacensību seriāls bērniem triālā no 3 līdz 12 gadu vecumam. Sacensību seriāla rīkošanas mērķis ir popularizēt motosportu, kā iedzīvotājiem pieejamu un videi draudzīgu sporta veidu, kā arī attīstīt bērnu elektro–moto kustību Latvijā.

Informāciju sagatavoja:
Siguldas Minimoto treneris
Kaspars Kuļikovs

 

Novada publiskajās aktivitātēs var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā „Pašvaldība” – „Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem „Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi