×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-10-11
Meklējam Siguldas novada supervaroņus – „Siguldas novada Gada novadniekus 2018”

Siguldas novada pašvaldība aicina iedzīvotājus līdz 19.oktobrim ieteikt novadniekus apbalvojumam „Siguldas novada Gada novadnieks 2018”, kurus turpmāk varēsim dēvēt par supervaroņiem, novadniekiem, kuri godināti par aizraujošu, čaklu, drošsirdīgu, labestīgu vai pašaizliedzīgu rīcību Siguldas novada attīstībā vai sabiedriskajā dzīvē.

Anketa „Siguldas novada Gada novadnieks 2018” pretendentu pieteikšanai pieejama šeit, kā arī pašvaldības klientu apkalpošanas centros: Siguldas novada pašvaldības Pakalpojumu centrā Raiņa ielā 3, Siguldas novada pašvaldībā Pils ielā 16, kā arī Mores pagasta, Allažu pagasta un Siguldas pagasta pārvaldēs.

Šajā gadā ir mainīta kārtība, kādā tiks izvirzīti un godināti apbalvojuma saņēmēji, – apbalvojumu saņems 10 Siguldas novada iedzīvotāji, kurus var izvirzīt ikviens novadnieks jebkurā vecuma grupā vai sfērā, jo nozīmīgākais kritērijs balvas saņemšanai būs ieguldījums Siguldas novada attīstībā, sabiedriskajā dzīvē, novada atpazīstamības veicināšanā, labdarībā vai drošsirdīgā rīcībā.

Saskaņā ar nolikumu apbalvojumam „Siguldas novada Gada novadnieks” iespējams izvirzīt personu, norādot vārdu un uzvārdu, kā arī vispusīgu nopelnu aprakstu par laika periodu no pagājušā gada oktobra līdz šā gada oktobrim.

Izvirzītos kandidātus un pamatojumu nominēšanai izvērtēs Siguldas novada pašvaldības Apbalvojumu komisija, bet nomināciju ieguvējus apstiprinās Siguldas novada pašvaldības domes deputāti. Nomināciju ieguvušās personas tiks godinātas 18.novembrī kultūras centrā „Siguldas devons”, kurā notiks Latvijas Republikas proklamēšanas 100.gadadienai veltīts pasākums, piedaloties Latvijas teātru aktieriem, Siguldas novada jauktajam korim „Atvars” un mūziķu apvienībai Emīla Zilberta vadībā.

Saskaņā ar „Siguldas novada pašvaldības apbalvojumu nolikumu” nozaru izcilākie profesionāļi tiks godināti pasākumos: „Gada balva izglītībā”, „Gada balva kultūrā”, „Uzņēmējdarbības gada balva”, „Gada balva sportā”, tāpēc par „Siguldas novada Gada cilvēku” var kļūt ikviens novadnieks, kurš šajā gadā bijis izcils savā nozarē, labsirdīgs pret līdzcilvēku, popularizējis novada vārdu pasaulē vai, iespējams, rūpējies par dzīvniekiem un dabu.

Apbalvojumu „Siguldas novada Goda novadnieks” piešķir reizi mūžā par īpašiem nopelniem Siguldas novada labā. Pretendentus izvirza Siguldas novada pašvaldības domes komitejas, iesniedzot apbalvojumam izvirzītās personas nopelnu aprakstu. Apbalvojuma saņēmēju apstiprina ar pašvaldības domes lēmumu.

Youtube

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi