×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-10-12
Siguldas Valsts ģimnāzijas „Gada klase” dodas ekskursijā

Pērn Siguldas novada pašvaldība rīkoja konkursu „Siguldas novada Gada klase 2018”, kurā aktīvi iesaistījās Siguldas Valsts ģimnāzijas 8.b (šobrīd 9.b) klase, izcīnot Gada klases titulu. Konkursā iegūto naudas balvu skolēni izmantoja, dodoties klases ekskursijā uz ražotni „Ādažu Čipsi” un Mangaļsalas bunkuriem.

Ādažu čipsu ražotnē skolēni noskaidroja, kā kartupeļi pārtop par gardo našķi – čipsiem, aplūkojot ražotnes iekārtas un uzzinot, cik svarīga loma čipsu ražošanā ir kartupeļu šķirnēm. Pēc kartupeļu noliktavas apmeklēšanas skolēni piedalījās aizraujošā „Ādažu Čipsi” uzturklasē, kur bērni tika izglītoti par sabalansēta uztura pamatprincipiem, kā arī bija dota iespēja pašiem izveidot savus čipsus ar dažādām garšvielām un tos degustēt.

Nākamā ekskursijas pieturvieta bija Mangaļsalas bunkuri. Biedrība „Piedzīvojuma Gars” bija izveidojusi īpašu sadzīvošanas un izdzīvošanas programmu brīvā dabā, kuras laikā tika pārbaudītas un stiprinātas klases sadarbības un komunikācijas spējas, pārvarētas bailes. Skolēni devās bunkuru dzīlēs, lai meklētu apslēptas norādes, šifrētu ziņojumus un pildītu dažādus interesantus un atraktīvus uzdevumus, tādējādi izzinot sevi, personīgos izaicinājumus un to pārvarēšanu.

Informāciju sagatavoja:
Siguldas Valsts ģimnāzijas 9.b klases audzinātāja
Daiga Jēkabsone

 

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi