×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-10-23
Restorānu nedēļā rudens īpašās ēdienkartes piedāvās deviņi restorāni

No 5. līdz 11.novembrim norisināsies Siguldas Restorānu nedēļa, kuras laikā deviņos Siguldas un apkārtnes restorānos būs iespēja baudīt trīs ēdienu maltītes par 15 vai 20 eiro.

Gardēžus nedēļas garumā uzņems restorāns „Aparjods”, viesnīcas „Sigulda” restorāns, restorāns „Garšas frekvence”, restorāns „Gadalaiki”, restorāns „Fazenda”, kā arī restorāns „Kungu rija”, restorāns „Pūces krogs”, „Bīriņu pils restorāns” un „Mālpils muižas restorāns”.

Siguldas Restorānu nedēļas ēdienkartes pieejamas šeit.

Lai baudītu Restorānu nedēļas piedāvājumu, apmeklētāji aicināti iepriekš rezervēt galdiņus.

2016.gadā Sigukdas Restorānu nedēļas aktivitātes ārpus aktīvās tūrisma sezonas piesaistīja 2241 apmeklētāju, savukārt 2017.gadā par 32% vairāk – 2965 gardēžus.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi