×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-10-23
Novada jaunsargi aicina pievienoties nodarbībās Siguldā un Morē

Piektā novada Siguldas jaunsargu vienība aicina pievienoties savam kolektīvam, kur ikvienam interesentam vecumā no 10 līdz 21 gadam ir iespēja sevi pilnveidot, iegūstot jaunas zināšanas un prasmes. Nodarbības notiek instruktora Jāņa Kaša vadībā Siguldas pilsētas vidusskolā ceturtdienās no plkst.15.30 līdz 19.00 un instruktora Edgara Stalidzāna vadībā Mores pamatskolā otrdienās no plkst.15.00 līdz 16.00. Patlaban Siguldas novadā jaunsardzē aktīvi darbojas 28 jaunieši.

Nodarbībām var pieteikties, ierodoties klātienē iepriekšminētajos nodarbību laikos un aizpildot pieteikuma veidlapu. Audzēkņi tiek uzņemti tikai ar vecāku vai aizbildņu rakstisku piekrišanu. Jaunsarga kandidātam noteiktais pārbaudes laiks ir trīs mēneši. Pēc pārbaudes laika, dodot svinīgu solījumu, tiks saņemta jaunsarga apliecība.

Jaunsargu mācību programma tiek īstenota sadarbībā ar Nacionālajiem bruņotajiem spēkiem (NBS). Apgūstot jaunsargu mācību programmu, jaunietis iemācās gan ikdienas dzīvē nepieciešamas prasmes, gan militāro iemaņu pamatus, uzsvaru liekot uz jauniešu pilsonisko audzināšanu un saturīgu brīvā laika pavadīšanu. Jaunsardze piedāvā tādas bezmaksas teorētiskās un praktiskās nodarbības kā nometnes, pārgājienus, sporta aktivitātes un arī interesantus piedzīvojumus.

Pēc mācību programmas apgūšanas tiks izsniegts sertifikāts, kas jaunietim sniedz priekšrocības, stājoties dienestā NBS, kā arī apgūstot militārās zināšanas augstskolā.

Ja vēlies būt jaunsargs Siguldas novada jaunsargu vienībā, sazinies ar instruktoru Jāni Kašu, zvanot uz tālruņa numuru 26419883 vai rakstot uz e-pasta adresi janis.kass@jic.gov.lv.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi