×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-10-24
Turpinās būvdarbi ceļam uz Pelītēm; apbraucamais ceļš tiks sakārtots labvēlīgos laikapstākļos

Turpinās augustā uzsāktie būvdarbi posmā no valsts reģionālā autoceļa Inciems–Sigulda–Ķegums (P8) līdz Pelītēm Siguldas pagastā, kur šajā gadā tiek izbūvētas inženiertehniskās komunikācijas un lietusūdens kanalizācija. Tiek veikta koku un krūmu izciršana būvniecības vajadzībām, grāvja attīrīšana un izveidošana, kā arī ceļa klātnes izbūve. Būvdarbus saskaņā ar iepirkumu procedūru veic SIA „Limbažu ceļi”, un kopējās projekta izmaksas ir vairāk nekā 1,5 miljoni eiro.

Būvdarbu laikā šis ceļa posms ir slēgts, un satiksme posma apbraukšanai tiek organizēta pa Gāles ielu, Limbu ceļu un Saltavota ielu. Siguldas novada pašvaldības būvinženieri ir apsekojuši apbraucamā ceļa stāvokli un konstatējuši, ka rudens nepastāvīgo laikapstākļu dēļ grantēto ielu virskārtas planēšana patlaban nav iespējama. Ir nepieciešams ilgstošāks sausuma periods, lai grantēto ielu un ceļu planēšana varētu notikt kvalitatīvi ne tikai šajā posmā, bet arī citviet Siguldas novadā, tāpēc grantēto ielu un ceļu greiderēšana tiks uzsākta brīdī, kad ceļa virskārtas mitrums samazināsies līdz pieļaujamajai normai.

Atgādinām, ka nākamā gada pavasarī Pelīšu ceļam tiks sakārtots apgaismojums, kā arī veikta dubultās virsmas apstrāde 1,2 kilometru garumā, tādējādi iegūstot asfaltam līdzīgu segumu. Notiks arī būvdarbu zonas labiekārtošana un apvienotā gājēju un veloceliņa izveide. Plānots, ka būvdarbi varētu noslēgties 2019.gada vasarā.

Daļu projekta finansē Eiropas lauksaimniecības fonds lauku attīstībai (ELFLA) 870 tūkstošu apmērā.

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi