×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-10-29
Novada izglītības iestādes piedalās Ekoskolu Rīcības dienu kampaņā

Ekoskolu Rīcības dienas ir plaša ikgadēja vides kampaņa Latvijā, lai kopīgiem spēkiem palīdzētu mainīt priekšstatus un paradumus veselākas vides vārdā. Šogad kampaņa notiek no 29.oktobra līdz 4.novembrim, un tajā ar dažādām aktivitātēm, iesaistot arī apkārtējo sabiedrību, piedalās arī Siguldas pilsētas Ekoskolas – bērnudārzs „Ieviņa”, Siguldas 1. pamatskola un Laurenču sākumskola.

Šogad Rīcības dienas ir veltītas Vides izglītības fondam un arī Eiropas Savienībā īpaši svarīgai tēmai – plastmasas piesārņojumam. Ievērojot, ka plastmasa ir arī būtisks Baltijas jūras piesārņojuma avots, kampaņas kopējā tēma ir „NĒ vienreizlietojamai plastmasai!”. Kampaņas laikā izglītības iestādēs tiks rīkotas gan izglītojošas nodarbības, gan praktiskas darbnīcas ikdienā noderīgu ilgtspējīgu priekšmetu radīšanai.

Ekoskolu Rīcības dienu kampaņa ir starptautiska iniciatīva, kurā Latvijas skolas piedalās jau septīto gadu, uzrunājot ne tikai skolu kolektīvus, bet arī ģimenes, vietējos iedzīvotājus un pašvaldības. Rīcības dienu noslēgumā notiks konkurss skolām. Veiksmīgāko un radošāko iniciatīvu autori, kā arī aktīvākie kampaņas popularizētāji saņems balvas no Ekoskolu Rīcības dienu atbalstītājiem.

Informāciju sagatavoja:
bērnudārza „Ieviņa” Ekoskolas koordinatore
Ilze Rence


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi