×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-10-30
Godinot novadniekus un paceļot monumentālu Latvijas karogu, svinēsim Latvijas simtgadi

Novembrī plecu pie pleca svinēsim Latvijas simtgadi, godinot īpašos un aizrautīgos simt novadniekus, kuri saņēmuši Siguldas novada pašvaldības augstākos apbalvojumus, kā arī šā gada supervaroņus – „Goda novadnieku” un „Gada novadnieku”. Lāčplēša dienā, 11.novembrī, virs bobsleja un kamaniņu trases „Sigulda” tiks pacelts monumentāls Latvijas karogs, kas tapis par novadnieku ziedojumiem. Aicinām godināt brīvības cīnītāju piemiņu, uzvilkt rakstainus dūraiņus un pulcēties plkst.17.30 Svētku laukumā, lai plkst.18.00 dotos lāpu gājienā uz bobsleja un kamaniņu trasi, kā arī apmeklēt citus Latvijas simtgadei veltītos pasākumus.

Atzīmējot Latvijas valsts svētkus, Siguldas novada pašvaldība aicina piespraust pie apģērba lentīti Latvijas valsts karoga krāsās. Lentītes no 5. līdz 18.novembrim bez maksas varēs saņemt pašvaldības klientu apkalpošanas centros un kultūras iestādēs.

11.novembrī plkst.13.00 Siguldas pagasta Kultūras namā notiks senioru kora „Gāle” jubilejas koncerts, savukārt atceres pasākumu Allažu pamatskolas laukumā plkst.15.00 aizsāks Zemessardzes 27.kājnieku bataljona tehnikas un ieroču demonstrējumi, kam sekos lāpu gājiens plkst.16.00 un svētbrīdis Allažu pagasta centrā.

11.novembrī plkst.16.00 koncertzālē „Baltais Flīģelis” notiks Valmieras Drāmas teātra viesizrāde „Dievs. Daba. Darbs”, kas tapusi pēc Annas Brigaderes lugas motīviem. Biļetes cena – no 4 līdz 6 eiro,Siguldas novada iedzīvotāja ID kartes īpašniekiem – 20% atlaide, daudzbērnu ģimenēm – 40% atlaide.

Latvijas simtgades svinības sāksies 17.novembrī plkst.18.00 Mores pagasta Tautas namā, kad svinīgā pasākumā „Skaista ir mana Latvija!” uzstāsies Tautas nama amatiermākslas kolektīvi. Ieeja – bez maksas. Savukārt Allažu pagasta Tautas namā 17.novembrī plkst.18.00 notiks bezmaksas koncertuzvedums „No tautas dvēselītes”, kurā piedalīsies amatiermākslas kolektīvi „Ķimenīte”, „Ķimelītis” un „Aka”. Savukārt no plkst.21.00 sāksies svētku balle. Galdiņu rezervācija, zvanot uz tālruņa numuru 28309186. Biļetes iespējams iegādāties pasākuma dienā. Ieejas maksa – 8 eiro,Siguldas novada iedzīvotāja ID kartes īpašniekiem – 7 eiro.

18.novembrī plkst.8.00 Turaidas muzejrezervātā notiks Latvijas rīta ieskandināšana kopā ar folkloras kopām „Senleja”, „Delve”, „Putni” un „Abra”. Novadnieki aicināti īpašā daudzinājumā kopīgi sagaidīt Latvijas simtgades saullēktu, velkot rokās rakstainus dūraiņus. Dalība – bez maksas.

Latvijas Republikas proklamēšanas 100.gadadienas kulminācija būs Siguldas novada Goda diena un koncerts „Tā mana daļa gadsimta”, kas notiks 18.novembrī plkst.17.00 kultūras centrā „Siguldas devons”. Koncertā piedalīsies Dailes teātra un Valmieras Drāmas teātra dziedošie aktieri Ieva Segliņa, Gints Andžāns, Ģirts Rāviņš un Rūta Dišlere, jauktais koris „Atvars” un mūziķu apvienība Emīla Zilberta vadībā. Svinīgajā pasākumā tiks godināti Siguldas novada augstākā apbalvojuma „Siguldas novada Goda novadnieks” un „Siguldas novada Gada novadnieks” ieguvēji, kuri ir apliecinājums mūsu novada izcilībām, dzīvesveida vērtībām un aizrautīgajam garam. Svinīgajā pasākumā aicināts piedalīties ikviens novadnieks un novada viesis. Ieeja – bez maksas.

18.novembrī plkst.22.00 Siguldas pagasta Kultūras namā sāksies valsts simtgades jubilejas balle „Latvija svin!” kopā ar grupu „Lauku muzikanti”. Galdiņu rezervācija, zvanot uz tālruņa numuru 66117114. Ieejas maksa – 10 eiro,Siguldas novada iedzīvotāja ID kartes īpašniekiem – 8 eiro. 

 

Novada publiskajās aktivitātēs var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā „Pašvaldība” – „Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem „Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi