×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-10-31
Siguldā būs „Circle K” degvielas uzpildes stacija; uzsākti būvniecības sagatavošanas darbi

Siguldas novada Būvvalde informē, ka 23.oktobrī ir pieņemts lēmums par projektēšanas un būvdarbu uzsākšanas nosacījumu izpildi Mazajā Saules ielā 2 – nekustamajā īpašumā, kas atrodas pretī tirdzniecības centram „Šokolāde” starp autoceļu A2 un Saules ielu, kur SIA „Circle K Latvia” uzsācis sagatavošanas darbus degvielas uzpildes stacijas (DUS) izbūvei.

Inženierkomunikāciju tīklu izbūvi, kā arī DUS būvniecību veiks SIA „Energoremonts Rīga”, savukārt AS „Sadales tīkls” objektam izveidos elektrības pieslēgumu, bet SIA „Lattelecom” – sakaru tīklus. Labvēlīgos laikapstākļos vēl šajā gadā plānots izbūvēt degvielas uzglabāšanas rezervuārus, kā arī stacijas ēkas pamatus. Ēkas pamatu izbūvei pāļi netiks dzīti, bet gan urbti, lai apkārtējo teritoriju īpašnieki un iedzīvotāji nejustu troksni un zemes vibrāciju, apliecina SIA „Circle K Latvia” pārstāvis Māris Emsiņš, uzsverot, ka būvlaukums tiks norobežots un apsargāts, lai nepiederošas personas tajā nevarētu iekļūtu. Tuvākajā laikā īpašumam tiks izveidots pagaidu piebraucamais ceļš no Pulkveža Brieža ielas.

Aptuveni 0,5 hektāru teritorijā plānots ierīkot pilna servisa „Circle K” staciju, radot desmit jaunas darbavietas. DUS „Sigulda” būs pieejami trīs degvielas uzpildes iekārtas vieglajiem transportlīdzekļiem un viena smagajām automašīnām, iekļaujot iespēju AdBlue šķīduma uzpildei. Stacijā atradīsies jauna koncepta veikals ar atpūtas zonu un paplašinātu ēdienu piedāvājumu, automazgātava, kā arī būs servisa zona ar gaisa, ūdens iekārtu un putekļsūcēju pašapkalpošanās transportlīdzekļu apkopei. Automašīnu elektrouzlādes punkts pagaidām stacijā netiek plānots.

SIA „Circle K Latvija” pārstāvis Māris Emsiņš informē, ka vērienīgā projekta infrastruktūras izbūve – ceļu tīkla izveide, kā arī teritorijas labiekārtošana – atsāksies pēc ziemas tehnoloģiskās pauzes, iestājoties labvēlīgiem laikapstākļiem. Plānots, ka DUS „Sigulda” atklāšana notiks 2019.gada vasarā.

Šobrīd Siguldā jau darbojas SIA „Circle K Latvia” pašapkalpošanās jeb automātiskā degvielas uzpildes stacija Vidzemes šosejā 12.

 

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi